Спечелете 30 броя таблети, марка Prestigio, модел Q Mini

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 април 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участник в играта „Пази детето в Интернет” може да е всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 г., което се е регистрирало и е заявило желание за участие в Играта на адрес www.detetovinternet.bg . Лица, които не са навършили 18 (осемнадесет) годишна възраст, недееспособни лица или лица с ограничена дееспособност, регистрирали се заедно със своите законни представители: родители/близки/настойници/попечители имат правото да участват в Играта чрез последните.

Наградите са определени от Cyber 360 ЕООД и представляват 30 бр. таблети, маркa, модел Prestigio Q mini.

Участието се извършва посредством следния механизъм

Всички лица, регистрирали се за участие в томболата на интернет сайта www.detetovinternet.bg , имат правото да участват за спечелването на една от НАГРАДИТЕ, посочени в настоящите условия и  раздавани на лотариен принцип на участниците. Едно лице има право да се регистрира за участие само веднъж.

Участникът се индивидуализира в томболата посредством попълване на специална форма за участие, включваща име, фамилия, e-mail адрес и телефон за връзка на участника. В случай, че участникът не е попълнил някои от реквизитите във формата, то той губи право за участие в томболата. Участникът има право да се регистрира за участие само веднъж с телефонен номер и e-mail адрес.

Участието в томболата е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

Томболата ще бъде изтеглена на:

За 10 награди: 15.02.2022 г. от 14:00 ч. като печелившите ще бъдат изтеглени от комисия от представителите на организаторите;

За 10 награди: 30.03.2022 г. от 14:00 ч. като печелившите ще бъдат изтеглени от комисия от представителите на организаторите;

За 10 награди: 03.05.2022 г. от 14:00 ч. като печелившите ще бъдат изтеглени от комисия от представителите на организаторите.

Всички участници, спечелили награда от някое от тегленията, прекратяват участието си за следващи тегления автоматично. Всички участници, които не са изтеглени в първото и/или второто теглене, продължават автоматично участието си за следващо теглене.

Спечелилите НАГРАДИ от играта, ще бъдат обявявани в интернет сайта detetovinternet.bg .

Един участник може да спечели само една награда.

Известяване на участниците, спечелили награди:

Организаторът ще уведоми участниците по имейл или телефон до 3 дни от датата на теглене на печелившите от съответното теглене.

Участникът може да получи наградата си в срок до 30.06.2022 г. срещу подпис в офис на организатора, находящ се в гр. София, бул. „Черни връх“ 51Д.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара