Спечелете прахосмукачка робот iRobot и комплекти с препарати NoBack

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Първа награда, прахосмукачка IRobot Braava 390 t, печели г-жа Катя Георгиева
Втора награда, 12 перилни препарата NoBack по 1200 ml, печели г-жа Силвия Милачкова
Трета награда, 6 перилни препарата по 1200 ml, ще зарадва г-жа Лиляна Андонова

Как се участва:

С покупка на препарат NoBack Sensitivе и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

ТОМБОЛА

Купи един перилни препарат NoBack Sensitive и участвай с касовата си бележка в томболата

В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посочения период на провеждане на играта са направили покупка на поне един продукт перилен препарат NoBack Sensitive в посочените магазини на Търговска Верига Фантастико или Miele Center Max по свой избор и са се регистрирали за участие на сайта www.noback.eu, прилагайки снимка на касовата бележка и на закупения перилния препарат NoBack Sensitive.

Награди

Първа награда, която участниците могат да спечелят в томболата, е прахосмукачка робот, модел iRobot Braava 390 t на стойност 499 лв. с ДДС.

Втора награда е един комплект от 12 перилни препарата NoBack по 1200 ml, видове – за бяло, черно, цветно пране, експрес, вълна/коприна и спорт/ комфорт – всеки един вид по два броя, които клиентът ще получи на един път. Стойност 192 лв. с ДДС.

Трета награда е един комплект NoBack, 6 перилни препарата по 1200 ml – за бяло, черно, цветно пране, експрес, вълна/коприна и спорт/комфорт, които печелившият получава на един път. Стойност 96,00 лв с ДДС.

Териториален обхват на томболата

Томболата се провежда едновременно в следните физически магазини на Търговска верига Фантастико и Miele Center Max Group:

F 6 – Фантастико, Бул. „Г.М. Димитров“ №77
F12- Фантастико, Ж.к. Младост 4, Ул. „Ал. Паскалев“ №3
F 15- Фантастико, Ж.к. „Люлин 1“, Бул. „Европа“, Ул. „Тома Георгиев“ №1
F 16- Фантастико, Ж.к. „Люлин 6“, Бул. „Джавахарлал Неру“ №26
F 17- Фантактико, Ж.к. „Надежда 3“, Бул. „Хан Кубрат“ №26
F 21- Фантастико, Ж.к. „Младост 4“, Ул. „Д-р Ат.Москов“ №15
F 22- Фантастико, Кв. „Студентски град“, Ул. „Акад. Борис Стефанов“ №22
F 28- Фантастико, ТЦ „Sky City“- жк. „Гео Милев“, Ул. „Коста Лулчев“ №52
F 30- Фантастико, кв. „Драгалевци“, Бул. „Черни връх“ №204
F 34- Фантастико, Ж.к. „Хаджи Димитър“, Ул. „Макгахан“ №81
F 36- Фантастико, Ж.к. „Дървеница“, Бул. „Св. Климент Охридски“ №15
F 38- Фантастико, Ж.к. „Овча Купел“, Ул. „Любляна“ №42 А
F 40- Фантастико, р-н „Слатина“, Ул. „Николай Коперник“ №27
F 42- Фантастико, Ж.к. „Младост 1“, Бул. „Йеросалим“ №22
F 44- Фантастико, Гр. Банкя, кв. Изгрев, Ул. „Стефан Стамболов“ №138
F 45- Фантастико, Гр. Перник, Ул. „Юрий Гагарин“ №52

Miele Center Max – Ring Mall, ниво -1, Ул.“Околовръстен път“ №214, 1434 Симеоново – Север, София
Miele Center Max – Paradise Center, ниво -1, Бул.“Черни връх“ №100, 1407 Хладилника, София
Miele Center Max – Serdika Center, ниво -1, Бул.“Ситняково“ №48, 1505 Оборище, София
Miele Center Max – The Mall, ниво 0, Бул.“Цариградско шосе“ №115 а, 1784 м.Къро, София
Miele Center Max – на Бул. „Цар Освободител“ 12, 1000- София

За участие в Играта могат да бъдат регистрирани само касови бележки за направена покупка на един продукт перилен препарат NoBack Sensitive в периода от  04.01.2022 г. до 31.01.2022 г. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки в периода на Играта. Всеки участник трябва да съхранява всички регистрирани касови бележки, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда. Регистрацията на касовите бележки става със снимка на съответната касова бележка и на продукта.

Участници, които закупуват повече от един продукт NoBack Sensitive, имат  право да регистрират своята касова бележка само веднъж. Така например, ако клиент на магазин Фантастико или Miele Center Max, обявен по-нагоре, закупи 2 продукта едновременно, единият или двата от които е/са  NoBack Sensitive може да регистрира една касова бележка. Ако обаче закупи един продукт NoBack Sensitive с една касова бележка, последващо още един NoBack Sensitive със следваща бележка и т.н., получава правото да регистрира всяка бележка поотделно. Снимката на касовата бележка се придружава винаги със снимка на продукта NoBack Sensitive.

На касовата бележка трябва ясно да се вижда, че закупените продукти са с марка NoBack и са закупени от търговска верига ФАНТАСТИКО или от Miele Center Max. С всеки един последващо закупен продукт NoBack Sensitive и регистриране на отделни касови бележки клиентът повишава шансовете си за успех в играта.

Наградата ще се тегли в Нотариална кантора №302 на дата 07.02.2022 г. в присъствието на Нотариус.

Имената на всички участващи в томболата ще бъдат принтирани и от тях ще бъде изтеглени печелившите.

Печелившите ще бъдат обявени в рамките на до 5 работни дни след изтеглянето им на www.noback.eu, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887070***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организаторът чрез съобщение на посоченият мейл адрес или чрез телефонно обаждане от представител на Организатора. Уведомяването се извършва в рамките на два работни дни, считано от датата на теглене на наградата.

При невъзможност за осъществяване на контакт с печелившото лице в рамките на до 5 календарни дни от тегленето на наградата, се организира ново теглене за изтеглянето на резервен участник, който да получи наградата. Това правило се повтаря многократно.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Томболата и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ и регистрираната касова бележка в Томболата, която отговаря на условията. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие с представянето на документ за самоличност.

Организаторът не е задължен да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди.

Организаторът не носи отговорност за недоставени или забавени награди, когато това се дължи на причина по вина на участника.

Организаторът не носи отговорност за действията и бездействията на негови подизпълнители, с които си е послужил при организиране и провеждане на Томболата.

Организаторът не носи отговорност в случаи на невъзможност за участие в Томболата или получаване на награда поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в телекомуникационната мрежа, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.

Получаването на наградата, ще се състои при допълнително уточнен начин с клиента, в следствие на което се изготвя документ за желана дата на доставка до клиента.

Разходите по изпращането на наградата до посочен адрес ще се поемат от фирма Ноу Бек ЕООД.

Фирма Ноу Бек ЕООД не поема пътни и квартирни разходи, в случай, че такива са необходими на печелившия участник във връзка с получаването на наградата.

Допуска се наградата да бъде получена лично от лице, различно от печелившия участник, само при представяне на надлежно пълномощно.

Краен срок - 31 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара