Спечелете ваучери за ски екипировка, комплекти чанта и несесер и витамини Jamieson

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://jamieson.bg/igra/igra-winners/

Как се участва:

С покупка на продукт Jamieson и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на български език, на територията на Република България, във всички аптеки, в които провеждането на активността е обявено чрез уоблер на рафт, постер, банер или по друг подходящ начин.

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка на поне един продукт на марката Jamieson по техен избор.

При покупка на поне един продукт на марката Jamieson по негов избор, участникът следва да попълни име, фамилия и телефон за контакт на регистрационната бланка, налична в интернет, на адрес jamieson.bg, и да въведе обозначения код от касовата бележка за покупката или номера на осъществената онлайн поръчка в съответстващото поле на бланката. Една касова бележка или номер на онлайн поръчка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка или онлайн поръчката е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт на марката Jamieson.

Задължително е запазването от страна на участниците на оригинала на касовия бон и имейла от онлайн поръчката до приключване на играта, за да могат да бъдат предоставени от спечелил участник за справка при поискване от страна на организатора. При налични повече закупени продукти на една касова бележка или имейл, участникът може да заличи визуализацията на закупените продукти, които не са от марката Jamieson.

Наградите в играта са следните:
    2 бр. ВАУЧЕРИ ЗА СКИ ЕКИПИРОВКА – на стойност 400 лв.  всеки
    50 комплекта чанта за пазар от 100 % памучен плат + козметична чантичка/несесер от 100 % памучен плат, всеки на стойност 20 лв.
    48 бр. продукти Мултивитамини за жени по 90 табл. или Мултивитамини за мъже по 90 табл. или Мултивитамини за деца по 60 дъвчащи табл. на марката Jamieson, на стойност 35 лв. всеки. Всеки спечелил участник има възможност да избере дали да получи продукт Мултивитамини за жени по 90 табл. или Мултивитамини за мъже по 90 табл. или Мултивитамини за деца по 60 дъвчащи табл. на марката Jamieson.

Имената на печелившите участници ще бъдат теглени в томбола на случаен принцип измежду всички участници в играта на 2 етапа, както следва:

Един участник може да спечели само една награда от съответното теглене, независимо с колко касови бележки или номера на онлайн поръчки е участвал.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в интернет, на адрес jamieson.bg. Ще се свържем с всеки от спечелилите участници на посочения от него телефон.

Всяко лице, което е спечелило посочена по-горе награда, трябва да посочи удобен за него адрес за получаване на наградата си. Наградите се предоставят в рамките на периода 10.04.2022 г.-30.04.2022 г. Получаването на награда става чрез изпращането й по куриер, за сметка на организатора. Награди се доставят само в рамките на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочен адрес.

Краен срок - 31 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара