Спечелете 149 дамски чанти O Bag от Gliss

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://sk-promo.bg/winners-feb2022

Как се участва:

С покупка на продукт Gliss за минимум 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всички търговски обекти, откъдето може да се закупи продукт Gliss.

Наградата е дамска чанта obag. Общият брой на наградите е 149 бр., разпределени, както следва:
75 бр., от които се разпределят между участниците, регистрирали се в сайт и
74 бр., които се разпределят между тези, участвали чрез пускане на попълнен талон в урна във физическите магазини, участващи в кампанията.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразения на рекламните материали модел дамска чанта, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на GLISS на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в кампанията. Участват продукти от категориите Грижа за коса и Боя за коса.

Участието в кампанията се осъществява след покупка на продукти според т.7.1. и по избор:
• регистрация с две имена, имейл, тел. номер, УНП (уникален номер), снимка и дата на касова бележка в сайта www.sk-promo.bg или
• за търговските обекти, които провеждат кампанията- чрез урни чрез пускане на попълнен талон за участие (полетата, намиращи се на талона за кампанията) в урната с прикачен към талона дубликат на касовата бележка. Талон за участие в кампанията се получава на каса.

Клиентът има право да получи само един талон за участие и една награда, независимо от стойността на покупката.

Клиентът има право с една касова бележка да се регистрира за участие само веднъж и за една награда, независимо от стойността на покупката и канала на участие.

Наградите се получават до 14 дни след уведомяване на печелившия по имейл/ телефон.
Наградите ще бъдат получени по следния начин:
- по куриер, в случая, в който участието е регистрирано в сайта www.sk-promo.bg. Изпращането на наградата е за сметка на Организатора.
- на място в обекта, в случая, в който участието е регистрирано, чрез пускане на попълнен талон за участие в урна.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Gliss на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти Gliss, преди началото и след края на Кампанията;

Тегленето на наградите, спечелени чрез регистрация на касова бележка в сайт www.sk-promo.bg, ще се състои на 2 март 2022г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.sk-promo.bg на 4 март 2022г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 9 март 2022г.

Тегленето на наградите, спечелени чрез пускане на попълнен талон за участие в урна, ще се състои в 3-дневен срок след приключване на кампанията в търговския обект от представител на Хенкел България ЕООД и представител на търговския обект. Печелившите от играта ще бъдат уведомени на посочения от тях телефон в талона в срок от 3 дни.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е описан в точка 6.

Наградите ще се получават по описания в точка 7.5 ред. При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол. При възникнали въпроси свързани с провеждането на кампанията участващите могат да се свържете с организаторите чрез schwarzkopf.bg@henkel.com или на тел. 0889 255 688

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара