Спечелете почивки в хотел Ястребец, 90 GiftCardTM по 300 лв. и 310 продуктови пакета от Milka

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://potursinejnostta.milka.bg/winners

Как се участва:

С покупки на продукти Milka на стойност минимум 6 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Механизъм на Промоцията (Играта):

    Стъпка 1: Купи продукти Milka (независимо от вида и грамажа) в периода на Промоцията (Играта) за минимум 6 лв.
    Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти Milka, датата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.potursinejnostta.milka.bg.
    За касови бележки, издадени от търговски обект на “ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на УНП на касовия бон, датата и общата сума на закупените продукти Milka. За фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на10-цифрения номер на фактурата, датата и общата сума с ДДС на закупените продукти Milka от фактурата.

    При регистрацията участникът трябва:
        да въведе валиден мобилен номер
        да въведе номера на касовата бележка или УНП за касови бележки, издадени от търговски обект на “ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД
        да въведе общата сума от закупените продукти Milka
        да въведе датата на касовата бележка/фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД
        да потвърди, че не е робот
        да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.potursinejnostta.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер. За целта те ще получат SMS с код за въвеждане телефонния номер, който са попълнили в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да завършат регистрацията си.

    След завършена първа регистрация, всеки участник може да заяви, че желае да получи чрез SMS на номера посочен при участието си, известие за следващата промоционална активност на Организатора.

    РЕГИСТРАЦИИ, ПРИ КОИТО ОПИСАНИТЕ ПО-ГОРЕ ДАННИ СЪВПАДАТ С ДАННИ, ВЪВЕДЕНИ В ДРУГА ПРОМОЦИОНАЛНА АКТИВНОСТ НА ОРГАНИЗАТОРА, НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ И НЯМА ДА УЧАСТВАТ В ТЕГЛЕНИЯТА ЗА НАГРАДИ!

Награди:

    - Моменти награди: Milka продуктов пакет, 310 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Моментна награда“) - за да участва в тегленето потребителят трябва да регистрира 1 касова бележка. Всеки продуктов пакет съдържа: 1 бр. Milka Santa 45g, 1 бр. Milka Plush Toy 96g, 1 бр. Milka Fine Rounds Gingerbread 90g, 1 бр. Milka Xmas Puzzle Game 124g, 1 бр. Milka Moments Advent 211g, 1 бр. Milka Moments Globe 110g.

    - Седмични награди: GiftCardTM за пазаруване на стойност 300 лв., 90 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Седмична награда“) - за да участва в тегленето в края на всеки седмичен период, потребителят трябва да регистрира 1 касова бележка, с която не е спечелена момента награда.

        Период 1 - 01.12. - 07.12.2021 г. вкл. – тегленето на победителите ще бъде на 08.12.2021 г. печелившите се обявяват до 48 часа на сайта.
        Период 2 - 08.12. - 14.12.2021 г. вкл. - тегленето на победителите ще бъде на 15.12.2021 г., печелившите се обявяват до 48 часа на сайта.
        Период 3 - 15.12. - 21.12.2021 г. вкл. - тегленето на победителите ще бъде на 22.12.2021 г., печелившите се обявяват до 48 часа на сайта.
        Период 4 - 22.12. - 28.12.2021 г. вкл. - тегленето на победителите ще бъде на 29.12.2021 г., печелившите се обявяват до 48 часа на сайта.
        Период 5 - 29.12. - 31.12.2021 г. вкл. - тегленето на победителите ще бъде на 03.01.2022 г., печелившите се обявяват до 05.01.2022 г. на сайта.

    GiftCardTM е предплатена непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard. Срокът на валидност е изписан на лицевата страна и е не по-кратък от 2 години. След изчерпване на баланса по картата тя автоматично се закрива. Преди използване GiftCardTM трябва да бъде активирана. С GiftCardTM можете да плащате на ПОС терминал или в интернет (затворена е за използване на АТМ). Няма такси при ползване на GiftCardTM в рамките на 6 месеца от датата на нейното издаване. Само при условие, че по GiftCardTM има наличен остатък след 6-тия месец от датата на закупуване, започва да удържа месечна такса за обслужване в размер на максимум 6,00 лв. Начисляването й не зависи от датата на активиране. Плащането с GiftCardTM е защитено с ПИН код, предоставен автоматично. Пълните условия за използване на GiftCardTM са достъпни на следния линк: https://www.giftcards.eu/bg/general_terms.

    - Награди на края на Промоцията (Играта): Ваучер за почивка в хотел Ястребец Wellness and Spa на стойност 1 500 лв., 5 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Награда на края на Промоцията (Играта)“)- за да участва в тегленето в края на Промоцията потребителят трябва да регистрира 3 касови бележки, с които не са спечелени другите две награди.

    Ваучерът за почивка може да се използва само след предварително направена резервация чрез Ocean Travel за следното:
        Настаняване в хотел Ястребец 4*, Боровец / Цените включват: закуска, басейн, фитнес, парна баня, билкова сауна, финландска сауна, лакониум, паркинг, курортна такса, безплатен достъп до горски парк Ястребец/
        Спа терапии и масажи по СПА ценоразпис на хотела
        Ски оборудване и услуги съгласно ценоразписа за ски услуги на хотела
        Ски карти по ценоразпис на фирма Боро Спорт
        Валидност: януари – декември 2022 г

    Всички печеливши трябва да имат предвид, че техните резервации могат да бъде повлияни от наложени от правителството на Република България задължителни мерки за ограничаване разпространението на COVID-19, като Организатора не носи отговорност за настъпване на промени в резервациите. Всички печеливши се задължават, при използване на наградата, да спазват противоепидемичните мерки, обявени от правителството на Република България към съответната дата на резервацията.

    Ваучерът може да се използва на няколко пъти до пълното изчерпване на сумата по него. Транспортните разходи са за сметка на печелившите.
    След успешна регистрация на една касова бележа, участникът ще разбере веднага дали печели моментна награда. Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления за седмична награда или в натрупването им за награда на края на Играта.
    След успешна регистрация на една касова бележка и в случай че не е спечелена момента награда, касовата бележка се натрупва за тегленето на седмични награди. Тегленията за седмични награди ще се проведат според графика, описан по-горе.
    След успешна регистрация на три касови бележки и в случай, че с никоя от тях не е спечелена момента награда или седмична награда, участникът автоматично влиза в тегленето за награда на края на Промоцията (Играта).
    Ако участник е влязъл в томболата за седмична награда с 1 касова бележка в определен период и не я е спечелил, то тази регистрация се прехвърля и участва в следващите тегления за седмични награди до спечелването на такава или до края на промоцията и участва в тегленето на награда на края на Промоцията (Играта), при наличие на още 2 регистрации за достигане на необходимата бройка от ТРИ касови бележки за тази награда.
    Ако участник е регистрирал 6 касови бележки и не е спечелил моментна награда и/или седмична награда с нито един от тях, той / тя участва 6 пъти в тегленето за седмична награда и 2 пъти в тегленето за награда на края на Промоцията (Играта).
    Ако участник е регистрирал 5 касови бележки за определен седмичен период и не е спечелил моментна награда с нито един от тях, той/ тя участва 5 пъти за седмичното теглене на награди и 1 път за края на тегленето на наградата.
    Ако участник е регистрирал 3 касови бележки и с 1 от тях е спечелил една от моментните награди или една от седмичните награди, тогава той / тя не участва в тегленето за награда на края на промоцията и трябва да регистрирате още 1 касова бележка, с която не е спечелена нито моментна награда, нито седмична награда, за да се включи в тегленето за награда на края на Промоцията (Играта).
    С регистрацията на три касови бележки и в случай че с тях не е спечелена моментна награда или седмица награда, участникът автоматично влиза в тегленето за награда на края на Промоцията (Играта), което ще се проведена 03.01.2022 г. Ако междувременно с някоя от тези бележки спечели седмична награда, той трябва да регистрира още една бележка, за да се върне отново в тегленето за награда в края на Промоцията (Играта)

Разпределение на наградите:

Моментни награди – 310 бр. продуктов пакет Milka. Разпределението на наградите ще се извършва след всяка успешно регистрирана касова бележка на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на наградите на база регистрации в активността. В периода на Промоцията/Играта са предвидени за спечелване средно 10 бр. продуктови пакета Milka дневно, Всички печеливши касови бележки не участват в следващи тегления. Печелившите ще бъдат обявени до 48 часа след спечелване на моментна награда на www.potursinejnostta.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    Седмични награди – 90 бр. GiftCardTM за пазаруване на стойност 300 лв. Разпределението на наградите ще се извършва след всяка успешно регистрирана касова бележка, непечеливша за моментна награда, на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на наградите на база регистрации в активността. В периода на Промоцията/Играта са предвидени за спечелване:
        За Период 1 - 01.12. - 07.12.2021 г. вкл. – 20 бр. седмични награди.
        За Период 2 - 08.12. - 14.12.2021 г. вкл. – 20 бр. седмични награди.
        За Период 3 - 15.12. - 21.12.2021 г. вкл. – 20 бр. седмични награди.
        За Период 4 - 22.12. - 28.12.2021 г. вкл. - – 20 бр. седмични награди.
        За Период 5 - 29.12. - 31.12.2021 г. вкл. – 10 бр. седмични награди.

    Печелившите ще бъдат обявени до 48 часа след спечелване на седмична награда на www.potursinejnostta.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

    Награди на края на Промоцията (Играта) – ваучер за почивка в хотел Ястребец Wellness and Spa на стойност 1 500 лв. – общо 5 броя за периода на Промоцията (Играта). Тегленето на наградите ще се извърши чрез специално разработен за целта софтуер след края на Промоцията (Играта), на 03.01.2022 г., сред всички участници, регистрирали минимум 3 касови бележки, които не са били печеливши за моментни награди или седмична награда по време на периода на активността. Печелившите ще бъдат обявени на www.potursinejnostta.milka.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg.

    КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, РЕГИСТРИРАНИ В ДРУГИ АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ НА ОРГАНИЗАТОРА, НЕ УЧАСТВАТ В ТЕГЛЕНИЯТА ЗА НАГРАДИ!

Един участник може да направи максимум 6 регистрации в рамките на денонощие. Един участник може да направи максимум  45 регистрации за целия период на Промоцията (Играта).

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията (Играта). Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Един участник може да спечели максимално 1 бр. продуктов пакет Milka, 1 бр. GiftCard за пазаруване на стойност 300 лв. и 1 бр. ваучер за почивка в хотел Ястребец Wellness and Spa на стойност 1 500 лв.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888422784 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от спечелилите на седмична награда и награда на края на Промоцията (Играта) да предоставят презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му, както и е допуснал техническа грешка при попълване на необходимите данни за регистрация от касовата бележка и/или е подал невярна информация.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените продукти с бранда Milka на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай, обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

    Допускат се и регистрации на фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД. За целта, потребител е необходимо да регистрира 10 цифрения номер на фактурата, датата, както и сумата с ДДС от фактурата. При спечелване на награда, участникът е необходимо да предостави на куриера копие от регистрираната фактура.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Раздаване на наградите:

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност , предоставена печеливша/и касова/и бележка/и и/или фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД и подписване на приемо-предавателен протокол. Като изключение, сме готови да приемем и копия на печеливши касови бележки само при представяне на оригинал за сверяване. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара