Спечелете велоергометър от аптеки Медея

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Как се участва:

С покупка от аптеки Медея и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Месец декември е време за подаръци! Затова, както всяка година, организираме томбола, с която да зарадваме някого.

Какви са условията на томболата?

Направете покупка над 30 лв. във всяка една аптека Медея или онлайн на www.aptekamedea.bg. Регистрирайте номер продажба на касовата бележка на нашия сайт в секция томбола и вече участвате!

На 05.01.2022 г. ще изтеглим един печеливш, който да си тръгне с Велоергометър. Моля, пазете касовите си бележки до тегленето на томболата, тъй като с тях ще удостоверите своето участие! Кампанията е валидна за периода 01.12.2021 г. – 31.12.2021г.

Лицата,които са попълнили и регистрирали коректно номер продажба на касовата бележка в периода от 01.12.2021г. до 31.12.2021г., участват в томболата с награда „Велоергометър“. На 05.01.2021 г., в офиса на Организатора ще бъде изтеглен един печеливш, заявил  желанието си за участие в томболата съгласно т. 4, в периода от 01.12.2021г. до 31.12.2021г.

Печелившият от Кампанията ще бъде изтеглен на произволен принцип и в присъствието на комисия от трима члена от страна на Организатора, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет страницата на Аптеки Медея: www.aptekamedea.bg/tombola, както и на страницата на верига „Аптеки Медея“ във Фейсбук: https://www.facebook.com/aptekamedea/. Той ще бъде уведомен и чрез телефонно обаждане в случай, че е предоставил валиден телефонен номер. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на Интернет страницата ще бъдат публикувани единствено първото и второто име на печелившия. Освен името на печелившия участник, се теглят и имената на двама резервни печеливши участника, в случай, че печелившия от томболата не бъде открит или не потърси наградата си в период от седем дни след уведомяване от Организатора.

Организаторът предоставя като награда на Печелившия Участник: Велоергометър

Печелившият Участник в Кампанията ще бъде потърсен от представител на Организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда на телефонния номер, който е регистрирал за участие на www.aptekamedea.bg/tombola В случай, че представителят на Ортанизатора не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си до 7 (седем) дни след тегленето, същият губи право на наградата си и тя се предоставя на изтегления резервен печеливш участник по реда на изтегляне. В случай, че Организаторът не успее да се свърже и с двамата изтеглени резервни печеливши участника или те не потърсят наградата си в 7 (седем) дневен срок от тегленето, тя остава собственост на Дружеството.

Връчването на наградата на печелившия участник се извършва на място в офиса на Организатора.

Легитимацията при получаване на наградите се извършва чрез представяне на лична карта и предоставяне на касовата бележка, която печелившия е регистрирал за участие в томболата.

Желаем ви успех и весели празници!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара