Спечелете мишки CadMouse Compact и SpaceMouse® Compact и курс по избор от CAD Point Ltd.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

- Владимир Ангелов - ваучер за участие в един от предлаганите от нас курсове по избор
- Веселин Благоев - ваучер за участие в един от предлаганите от нас курсове по избор
- Данаил Иванов - мишка за проектиране SpaceMouse® Compact
- Владислав Раев - мишка за проектиране CadMouse Compact

Как се участва:

С коментар във фейсбук и/или Linkedin.

Пълни правила:

Право на участие в “Играта на инженера’’ има всяко физическо лице, което е над 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и участие посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.

Не се допуска участието на служители от “CAD POINT LTD”.

Повече от един коментар не дават по-голям шанс за спечелване на наградата.

Повече от една регистрация на сайта не дава по-голям шанс за печалба. Но споделянето на оригиналния пост от страницата на CAD Point в Linkedin или Facebook се брои обаче като допълнителен шанс, но само след регистриране през сайта! Например:
Иван Иванов се регистрира на сайта – 1 регистрация
Иван Иванов споделя оригиналния пост на играта си на стената си – 2 регистрации
Иван Иванов споделя оригиналния пост на играта и в определена група – 3 регистрации
Иван Иванов споделя оригиналния пост на играта и в следваща група – 4 регистрации и т.н.

Организаторът публикува на своя сайт условията за участие в играта, наградата/наградите към нея, периода на участие и датата на теглене на победителя/победителите. Всеки, който желае да участва в играта, трябва да хареса страницата на фирма “CAD POINT LTD.” във Facebook и/или Linkedin (закачен най-горе в страницата на фирма “CAD POINT LTD.”), както и да се регистрира във формата за регистрация на сайта.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Facebook и Linkedin страниците. Администраторът от страна на Организатора има правото да сваля от Facebook/Linkedin страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., който по негово усмотрение нарушава горните изисквания и уронва авторитета и достойнството на Организатора или някой от останалите участници в играта.

Награди. Теглене и получаване на наградите

1. Двама печеливши участници ще спечелят място в курс по избор от предлаганите от фирма CAD Point Ltd.

2. Eдин печеливш участник ще спечели една мишка “CadMouse Compact”

3. Eдин печеливш участник ще спечели една мишка “SpaceMouse® Compact”

Не се допуска размяна на наградите срещу парична сума или друг вид предметна награда.

Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на Играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.

Спечелилите участници се обявяват на Facebook и Linkedin страниците, в срок определен от Организатора или най-късно един ден след изтичане на периода, упоменат в условието на играта.

Фирма CAD Point се задължава да се свърже със спечелилите участници по предоставения от тях телефонен номер, за да ги уведомят за спечелената от тях награда.

Ако Организаторът не получи отговор на телефонното обаждане, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

Наградите се предоставят от фирма “CAD POINT LTD”. При наградите “ваучер за курс по избор” трябва да бъде събрана група от поне трима човека от фирма “CAD Point Ltd”. Когато такава бъде сформирана, служител на фирма “CAD Point Ltd.” ще се свърже с печелившите отново, за да ги осведоми за датайлите при провеждане на провеждане на курса – дата, час, онлайн/присъствено и прочие. Курсът трябва да бъде организиран в рамките на 6 месеца.

Един човек има право на спечелване на една награда.

Краен срок - 26 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара