Спечелете 5 ваучера по 500 лв. от Техномаркет

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

cr*****abv.bg
kristian.s*****@abv.bg
hristo*****@abv.bg
el*****@abv.bg
iva*****@abv.bg

Как се участва:

С изтегляне на мобилно приложение и покупка от Техномаркет.

Пълни правила:

Участието в ТОМБОЛАТА е обвързвано със закупуване на продукт/и на минимална стойност от 5 (пет) лева, предлаган в мобилното приложение на Организатора.

МЕХАНИЗЪМ НА ТОМБОЛАТА

В периода на ТОМБОЛАТА, всеки потребител на мобилното приложение, закупил продукт/и на минимална стойност от 5 (пет) лева, участва в ТОМБОЛАТА за спечелване на награда, посочена в Раздел 7.

ВАЖНО! В ТОМБОЛАТА участват само потребители, които са приели и получили поръчания продукт/и чрез мобилното приложение. Не се допускат до участие потребители, които са извършили поръчка по описания по-горе ред, но в последствие са отменили/отказали поръчката преди нейното получаване.

Всеки месец, в периода на ТОМБОЛАТА, ще бъдат изтеглени по пет печеливши участници, които ще спечелят по един от общо пет ваучера на стойност 500 (петстотин) лева за пазаруване във физическите магазини на Организатора.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер, в присъствието на двама служители на Организатора и ще бъдат обявени на https://www.technomarket.bg/app-tombola и/или на Фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/technomarket, чрез псевдонимизиране на личните данни. Ако при изтеглянето на печеливш участник се установи нарушение на настоящите Правила, водещо до отстраняване на Участник съгласно Раздел 8, ще бъде изтеглен следващ печеливш участник.

Всеки от изтеглените общо пет печеливши участници в периодите, посочени в раздел 6, ще спечели по един от общо пет ваучера  ваучера на стойност 500 (петстотин) лева за пазаруване във физическите магазини на Организатора.

ВАЖНО!  Условия за последващо използване на ваучера:

    Ваучерът може да бъде използван само във физическите магазини на Организатора.
    Ваучерите не могат да бъдат осребрявани. Не се допуска връщане на остатък до номиналната стойност на ваучера при избор на продукт с по-ниска стойност от тази на ваучера.
    Когато стойността на стоката на покупката надвишава тази на ваучера, се допуска доплащане на разликата от страна на клиента;
    Всеки ваучер е със срок на валидност 1 (една) година от датата на издаване.

В срок до 5 работни дни от обявяването на печелившите участници, представител на Организатора се свързва с лицата на посочения при регистрация в мобилното приложение телефон или e-mail адрес, за да уговорят реда за получаване на наградата. За получаване на наградата, печелившият участник следва да удостовери своята самоличност с показване на документ.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара