Спечелете 6 телевизора, 20 таблета и 100 карти за отстъпки от Ромпетрол

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 февруари 2022

Как се участва:

С покупка от бензиностанции Ромпетрол и регистрация на касов бон чрез смс.

Пълни правила:

В периода от 00:00:00 ч. на 10.12.2021 г. до 23:59:59 ч. на 18.02.2022 г. включително всеки клиент, който направи покупка на минимум 25 литра бензин, дизел или газ в бензиностанции Ромпетрол в България или направи покупка на стойност над 15 лв. в магазините на бензиностанции Ромпетрол има право да участва в Промоция за спечелване на 126 награди, разпределени както следва:
- 6 Smart телевизора Samsung UHD 65’’ (теглят се по 2 телевизора след края на всеки месец от промоцията)
- 20 таблета Lenovo (теглят се по 2 таблета след всяка седмица от
промоцията).
- 100 карти за отстъпка Rompetrol Premium с 0.08 лв. отстъпка на литър бензин или дизел и 0.03 лв. на литър газ, валидна до 18.05.22. (теглят се по 10 карти след всяка седмица от промоцията)

Всички награди се получават на място в обектите на Ромпетрол от служител на „Ромпетрол България“ ЕАД до 15 дни след подаване на данните от спечелелилия за получаване на наградата.

Участието в Промоцията е обвързано с покупка.

За да участва в Промоцията, участникът следва да:
 зареди минимум 25 л гориво (бензин, дизел, газ) или да направи покупка в магазините на стойност над 15 лв. в бензиностанция Ромпетрол.
 да изпрати SMS на кратък номер 108006 или да се регистрира онлайн на rompetrol-promo.bg. SMS-ът е безплатен за всички оператори. Регистрацията в промоцията се извършва чрез: изпращане на SMS с номер на трансакция, час и литри гориво или стойност на покупка от касовия бон, изписани по следния начин: 780905 15:40 25 или 780905 15:40 16,50 или попълване онлайн на имена, имейл, телефон и данните от касовия бон, посочени по-горе.
 да запази касовата бележка за удостоверяване на покупката, в случай, че спечели наградата.

Един участник / един мобилен номер може да спечели само една награда в периода на промоцията.

Тегленето на наградите ще бъде осъществено по следния начин:
Седмичните награди (2 таблета и 10 Rompetrol Premium карти) ще се теглят на следните дати:
- първо теглене на 20.12.2021г,
- второ теглене на 29.12.2021г.,
- трето теглене на 4.01.2022г,
- четвърто теглене на 10.01.2022г
- пето теглене на 17.01.2022г.
- шесто теглене на 24.01.2022г.
- седмо теглене на 31.01.2022г.
- осмо теглене на 7.02.2022г
- девето теглене на 14.02.2022г.
- десето теглене на 21.02.2022г

Месечните награди (2 телевизора след края на всеки месец от промоцията) ще се теглят на следните дати
- първо теглене на 4.01.2022г
- второ теглене на 02.02.2022г
- трето теглене на 21.02.2022г

Печелившите ще бъдат уведомявани за печалбата си чрез SMS, изпратен на участвалия в Промоцията мобилен номер

Всяка от наградите, спечелена по реда на точка 8.1 и 8.2 ще бъде изтеглена на лотариен принцип от всички регистрации за предходния период.

Имената на спечелилите награди участници ще бъдат публикувани на страницата на промоцията rompetrol-promo.bg и на уебсайта на бензиностанции Ромпетрол на www.rompetrol.bg.

След известяване за спечелване на награда, участникът изпраща на e-mail своите имена, близка бензиностанция и копие на касовия бон

Участникът е длъжен да пази касовия бон като доказателство за покупка.

В случай, че участникът не представи касовия бон при получаване на наградата, или данните от изтеглената чрез жребий печеливша регистрация не съвпадат с данните от касовия бон, Организаторът има право да откаже връчването на наградата.

При предоставяне на спечелената награда, печелившият участник е длъжен да предостави касовата бележка, с номера на трансакцията, от който е спечелена тази награда, и да покаже sms-а, удостоверяващ печалбата.

Служителят сверява информацията, поставя печат на бензиностанцията върху лицевата страна на касовата бележка и прави нейно ксерокопие за отчетни цели. Служителят и печелившият участник са длъжни да подпишат приемо предавателен протокол в два екземпляра, след което се предоставя наградата на печелившия.

В случай, че участникът не бъде открит на телефона, от който е изпратен SMS в рамките на 7 дни, след като е бил изтеглен в жребия, Организаторът има право да връчи на наградата на резервен участник, изтеглен в жребия.

В случай, че няколко участника не могат да бъдат открити в рамките на 7 дни от датата на тегленето, въпреки всички усилия, положени от страна на Организатора, то същият има право да изтегли чрез нов жребий съответния брой нови участници.

Организаторът ще уведоми спечелилите участници на посочените от тях телефон чрeз SMS за наградата в рамките на 7 дни от датата на тегленето и ще достави наградата в най-удобната за тях бензиностанция Ромпетрол.

Доставката на спечелената награда ще се осъществява до 2 седмици в случай, че участникът е предоставил данни за получаването й на имейл посочен от Организатора или телефоните, посочени в печелившия SMS. В случай че участникът не потърси/ вземе наградата в рамките на 3 седмици от датата на известяването му, той губи правото да я получи.

Големите награди ще бъдат предавани срещу лична карта, подпис, представен касов бон и регистрационен SMS и приемо-предавателен протокол лично на печелившия участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара