Спечелете смартфон iPhone 13 128GB от Aladin foods

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Владислав Колинов от град София

Как се участва:

С поръчка на храна от Aladin Foods.

Пълни правила:

Декември дойде, а с него и коледното настроение у всички нас. И тази година сме се подготвили с коледен подарък за най-послушният от вас.

Правилата са лесни:
1. Поръчай хапване за вкъщи на aladinfoods.bg
2. В поръчката ти трябва да има поне едно от нашите промоционални предложения с Пепси - 3G, Коледна изненада или Пилешка фантазия
3. Изпрати снимка на касовата бележка в периода от 01.12.2021г.-31.12.2021г. на game@aladin.bg, като в имейла оставиш две имена и телефон за връзка
4. Може да спечелиш страхотния iPhone 13 128GB.

Играта важи САМО за покупки, направени през сайта www.aladinfoods.bg . Играта не важи при покупки в нито едно от заведенията на Аladin Foods в страната. Играта не важи за покупки в нито един от магазините на Аladin Foods в страната.

Тегленето на печелившите на наградата – 1 брой смартфон iPhone 13 128GB  ще се извърши на 07.01.2022г. При тегленето ще бъдат определени и 2 допълнителни резервни печеливши участници. Тези резултати се вписват в списък на резервите. Печелившите участници ще бъдат публикувани на 07.01.2022г. на: http://aladinfoods.bg/news и Facebook страницата на „АЛАДИН ФУУДС” ООД: https://www.facebook.com/AladinFoods/. Всеки печеливш ще бъде уведомен чрез мейл на имейла, с който е участвал или чрез телефонно обаждане, ако организаторът не успее да осъществи контакт с печелившия на предоставения от него имейл . С един касов бон участникът може да спечели само една награда.

Aко организатора не успее да се свърже с печелившите по нито един от изброените в точка 5.4. начини в 7 (седем) дневен срок, си запазват правото да предоставят наградата на някой от резервните печеливши.

Всеки участник може да изпрати неограничен брой мейли с касови боновe съдържащи едно или повече Промо комбота в периода на промоцията.

След уведомяване по имейл, организаторите ще се свържат с печелившите. При невъзможност, организаторите да осъществят връзка с печелившите ще опитват да установят връзка и/или на предоставения от участника телефонен номер. Ако организаторите не успеят да установят контакт, ще очакват от спечелилите да се свържат с тях в 7 (седем) дневен срок след тегленето на печелившите. Участниците в играта ще получат наградата до 15 (петнадесет) календарни дни от датата на установяване връзка с тях, но не по-късно от 29.01.2022г. като при получаването й те следва да се идентифицират с документ за самоличност. При получаването на подаръка участникът е длъжен да потвърди писмено получаването му, като подпише приемо-предавателен протокол. Липсата на потвърждение, невъзможността или отказът да се направи такова при получаването на наградата правят получаването ѝ невъзможно. В случай на такава невъзможност да се достави/получи наградата в съответствие с процедурата, участникът губи правото си върху наградата.

Наградата може да се получи и от официално упълномощен представител.

Наградата ще бъде предоставена от представител на фирма „АЛАДИН ФУУДС” ООД (ALADIN FOODS). Ако печелившите дадат съгласието си, те ще бъдат снимани по време на връчването. С тяхно съгласие снимките ще бъдат използвани от „АЛАДИН ФУУДС” ООД за комуникация в социалните мрежи и на официалната уеб страница на компанията – www.aladinfoods.bg .

Наградата в Играта е, както следва: – 1 брой смартфон iPhone 13 128GB.

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара