Спечелете електронен портфейл Ledger Nano S + 600 лв. в Биткойн

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

i****tov@gmail.com
🎉 Мария Колева
🎉 Любомир Кърков
🎉 Ognjan Dechev

Как се участва:

С отговори на въпроси.

Пълни правила:

Здравейте, приятели!

И тази година върви към своя край. Изминаващата 2021 ни донесе както доста хубави, така и не толкова приятни моменти. Криптовалутите достигнаха нови висоти, невиждани никога преди. Позволихме си да мечтаем за $100К цена на Биткойн, $10,000 на Етериум, но за жалост явно тези цифри ще се позабавят. Все пак това не променя факта, че вече имаме нов ATH на всички най-големи валути. Кой би помислил, че на цена от $48к за Биткойн ще сме супер разочаровани... Това обаче е тема на друга статия.

След всички емоции, които ни донесе 2021-ва, решихме да я изпратим с две промоции, главно за по-новите ентусиасти на тема криптовалути. "Старите кучета" трябва да са доста доволни от изминалата година и едва ли имат нужда от допълнителен стимул.

Първата промоция е за любознателните и за тези, които ще намерят време и желание да научат нещо ново и интересно за криптовалутите. Ние винаги сме смятали, че преди да се започне с инвестициите, трябва да се отдели време за образование. Само когато разбирате начина, по който се движи света на криптовалутите, може да си отговорите на много от въпросите, които не ви дават мира като начинаещи, а именно: Защо биткойн не е пирамида, в коя криптовалута да инвестирам, кой е Новият Биткойн, откъде идват парите в дефи проектите... А веднъж попаднали в заешката дупка, тази информация ви завладява и започвате да гледате на заобикалящия ви свят по друг начин.

Отваря се буквално един метавърс, паралелен свят от информация и колкото повече учите и четете, толкова повече разбирате, че все още нищо не разбирате :) Нека все пак обясним и каква ще бъде първата игра.

Леджър Nano S + 300 лв. в Биткойн

Всеки ден в периода 14.12 - 23.12 в ежедневните статии от нашия сайт и социалните ни акаунти ще пускаме поне по един въпрос. Колко ще бъдат на ден? Тайна :) Това е част от играта! Проследете навсякъде, за да ги откриете!

Всяка част от пъзела ще има свой номер, като на следващия ден ще знаете дали сте успели да хванете всички загадки от предния ден!

Целта е да съберете всички въпроси пръв, да отговорите правилно и да спечелите наградата. На 23.12 ще бъде публикуван последният въпрос. Забележете подсказката, че в този ден ще има само едно и ще бъде последното парче от главоблъсканицата.

Съберете ПРЪВ всички въпроси, отговорете, напишете имейл на support@altcoins.bg и директно получавате наградата. При обявяване на наградата ще пуснем скрийншот с победителя, както и точните час и минута на получаване на неговия имейл, за да може всички да сравнят и да е максимално прозрачно.

По този начин имате шанс да спечелите, докато учите за криптовалутите. А ако се захванете сериозно с играта, след нейния край, ще можете да се похвалите и с доста по-сериозни знания.

Правилно сте разбрали, наградата е Ledger Nano S + 300 лв. в Биткойн*. Какъв по-хубав подарък за Коледа?!

Три награди от по 100 лв. в Биткойн

Наясно сме, че не всички ще имат времето, а нека си признаем и желанието да научат нещо ново. За тях сме се постарали да създадем още една промоция, която да ги стимулира по някакъв начин да навлязат в необятния свят на криптовалутите.

Тя отново стартира на 14-ти декември, но завършва на 30-ти. В нея всеки регистриран и верифициран наш клиент, както и всички наши последватели в социалните мрежи, ще имат възможност да вземат участие в томбола за 3 (три) награди по 100 лв. в биткойн.

Последвайте ни навсякъде, защото на тези места ще има публикувани въпроси за първата игра и ще увеличите шанса си за печалба във втората. И двете игри вече започнаха и първият въпрос е публикуван в ежедневния ни блог с най-интересните новини от изминалия ден.

Ето защо казваме, че тази Коледа подаръците са от нас!

 Успех на всички и весело посрещане на празниците!

P.S. * Тъй като Леджърът е фабрично запечатан и няма как да вкараме сумата в него преди новият му собственик да го получи, победителят има ангажимент да се свърже с нас след получаване на устройството и да ни даде адрес за биткойн, на който да изпратим останалата част от наградата.

Краен срок - 30 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара