Спечелете PlayStation 5 и 5 празнични пакета от ядки Елит

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Playstation 5 - Сияна Никова

Празничните пакети с вкусните продукти на ElitNuts:
Цветелина Михайлова
Мерал Мустафова
Искра Петкова
Хрисимир Христов
Борис Василев

Как се участва:

С гласуване в сайта на играта.

Пълни правила:

Elit nuts търси Любимата ядка на българия

Няма по-хубаво от това да се съберем всички около празничната трапеза. Ястията, наредени с любов върху любимата покривка, пазят тайната рецепта на баба, на дядо (или на онзи блог в интернет). Празниците са времето, когато всички ще бъдем заедно, за да празнуваме и да си спомним колко е хубаво да сме точно с нашето семейство. И тези приказни дни на топлина и уют са съвсем близо. Пожълтелите снимки от старите албуми, шегите, усмивките на близките, историите, цялото това богатство, което прави дните около Коледа толкова вълшебни, са все около масата. 

И ядките са неизменна част от всяка празнична трапеза – дали в сладкиш, в любимото ястие на децата или просто така в купичка, те са там. Затова ние от Ядки „Elit”искаме да разберем коя е любимата ядка на България. Отговора знаеш ти.

За един от гласувалите за ядката победител ще има голяма награда.

За 5 от всички гласували, без значение за коя ядка, ще има и 5 вълшебни утешителни награди.
Включи се и ти! И не забравяй – личното е винаги вкусно.

Всеки, желаещ да участва в Предизвикателството на ядки Елит ще бъде приканен да гласува най-късно до 04.01.2022 г., 23:59 ч. на предизвикателството, публикувано във Facebook страницата на възложителя https://www.facebook.com/ELiTnuts на 10.12.2021 г. За да участва в играта, всеки участник трябва да попълни имена, актуален e-mail адрес  и телефон в създадената лендинг страница https://pekarnata.elit-p.com  и да гласува за своя любим герой. Участникът ще има право да гласува НЕ ПОВЕЧЕ от един път.

Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

Всеки потребител участва еднократно в томболата.

В Предизвикателството ще бъдат раздадени:

– Първа награда за участник, който е гласувал за своята любима ядка ще спечели Playstation 5. Той ще бъде даден на един от всички включили се в Предизвикателството.

– Утешителни награди, Коледни торбички от ядки „Елит“ще получат 5ма от участниците включили се в Предизвикателството.

Oрганизаторът на Предизвикателството ще избере общо 6 (шест) победителя. Един участник ще спечели Playstation 5, а останалите 5ма ще спечелят коледни торбички от ядки „Елит“.

След края на периода на Предизвикателството (10.12.2021 – 04.01.2022 г., 23:59 ч.). Един участник ще спечели  Playstation 5, а останалите 5ма ще спечелят коледни торбички от ядки „Елит“. Печелившите ще бъдат избрани в рамките на 5 работни дни след края на Предизвикателството (04.01.2022г., 23:59 часа, включително) и непосредствено оповестен във Facebook страницата на възложителя https://www.facebook.com/ELiTnuts

Организаторът ще уведоми победителя за наградата чрез лично съобщение към профила на участника във Facebook или чрез емайл, който е подаден от нея/него при попълване на данните за участие в лендинг страницата https://pekarnata.elit-p.com в рамките на 10 работни дни след края на Предизвикателството, който е на 04.01.2022 г., 23:59ч.

Наградите ще бъдат доставени най-късно до 45 (четиридесет и пет) дни от датата на получаване на, телефонно обаждане, e-mail или лично съобщение до печелившия на наградата. Доставките ще бъдат извършени по куриер за сметка на Организатора, като всеки печеливш трябва да провери и потвърди достоверността на посочените от нея/него в лендинг страницата https://pekarnata.elit-p.com  имена, телефон и емайл адрес, които трябва да е попълнил, за да участва в Предизвикателството.

Краен срок - 4 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара