Спечелете преживявания за двама, коледни дръвчета, колонки и комплекти от Heineken

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://iframe-festive-bg.heineken.com/winners.pdf

Как се участва:

С покупка на продукти Heineken и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Общият брой на наградите, които могат да бъдат спечелени от участницитеза целия период на Кампанията, са:

·   3 броя награди преживяване за двама. Преживяването включва транспорт с кола от София до мястото на настаняване, хотелско настаняване за двама в Пирин Голф Хотел & СПА. за две последователни нощувки с включен спа пакет, вечеря и закуска, транспорт от мястото на настаняване обратно до София. Наградата се предоставя под формата на ваучер, който е с валидност от 20.01.2022г. – 30.04.2022г. включително, по избор на печелившия и в зависимост от заетостта на хотелският комплекс.

·   50 броя Коледни дървета със светеща декорация Heineken (лампички);

·   200 броя Bluetooth колонки Heineken;

·   200 броя комплекта, всеки от които съдържа по 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken Original и 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken 0.0.

Участието в Кампанията е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

Продукти, даващи право на участие в Кампанията:

Heineken стъклена бутилика за еднократна употреба - 330 мл
Heineken 0.0 стъклена бутилика за еднократна употреба - 330 мл
Heineken стъклена бутилика за многократна употреба - 500 мл
Heineken кен - 500 мл
Heineken кен - 330 мл
Heineken 0.0 кен - 330 мл
Heineken мултипак кен - 4 x 500 мл
Heineken кег - 5 л
Heineken наливна бира - 250мл/400мл/500мл

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи от които и да е от продуктите, изброени в т. 11 по-горе, или комбинация от тях, в една покупка за минимум 4 лв., регистрирана на една касова бележка.

2. да запази и регистрира касовата бележка на https://heineken.com/bg, като при регистрацията посочи име и фамилия, телефонен номер,имейл адрес, брой закупени продукти Heineken, даващи право на участие в Кампанията, стойността им и да качи снимка на касовата бележка във формат jpg, .jpeg или .png и в размер до 4,5 MB На снимката трябва да се виждат и четирите ъгъла касовата бележка в цялост с всички посочени в нея реквизити, като обект, дата, код, QR код, закупени артикули, и същата да е четима. Кодът на касовата бележка може да бъде регистриран само веднъж и дава право на едно участие. Регистрираният код трябва да съвпада с кода на касовата бележка, предоставена от участника при регистрацията.

Ако касовата бележка не отговаря на изискванията, описани по-горе, ако същата не съдържа продукт и/или продукти на Heineken за мининмум 4 лв., даващи право на участие в Кампанията, ако регистрацията на касовата бележка е извършена преди началото или след края на Кампанията, ако при регистрацията лицето е предоставило непълни или неточни данни или не отговаря на други изисвкания, посочени в тези Правила, участието е невалидно.

Участникът трябва да регистрира поне 1 (една) касова бележка с продукт(и) с марка Heineken за минимум 4 лв , за да участва с 1 (едно) валидно участие в тегленето за

·   една от 200 броя Bluetooth колонки или

·   един от 200 броя комплекта, всеки от които съдържа по 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken Original и 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken 0.0; или

·   едно от 50 броя Коледни дървета.

Участникът трябва да регистрира поне 2 (две) касови бележки с продукт(и) с марка Heineken за минимум 4 лв на всяка от тях, за да участва с 1 (едно) валидно участие в теглене за 1 (едно) преживяване за двама.

Един участник може да спечели само една награда от Кампанията, независимо колко продукти е закупл и колко касови бележки е регистрирал.

Участникът може да регистрира касови бележки по всяко време в срока на Кампанията по т. 8 от тези Правила – наведнъж или на няколко пъти.

Една касова бележка може да се регистрира само веднъж.

Печелившите участници от всяко теглене се определят на произволен принцип чрез томбола, която ще се извърши автоматизирано от софтуер на 03.01.2022г. като тегленето ще бъде записано. Имената на победителите ще бъдат публикувани в сайта https://heineken.com/bg не по-късно от 05.1.2022г.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки, които са регистрирали.

Участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, с което увеличава шансовете си в томболата за награди.

Един потребител може да качи до 2 бележки в рамките на 24 часа.

Тегленето на наградите се извършва както следва:

Теглене 1

На 01.12.2021г. в присъствието на представители на Организатора чрез автоматизиран софтуер ще бъдат изтеглени общо: 50 броя Коледни елхи, 38 броя Bluetooth колонки и 25 броя комплекта, всеки от които съдържа по 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken Original и 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken 0.0. в срок до 15.12.2021г. Организаторът ще се свърже с печелившите в срок до 15.12.2021г.

Теглене 2

На 03.01.2022г. в присъствието на представители на Организатора чрез автоматизиран софтуер ще бъдат изтеглени общо: 162 броя Bluetooth колонки; 175 броя комплекта, всеки от които съдържа по 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken Original и 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken 0.0. и 3 награди преживяване за двама, като тегленето ще бъде записано. В срок не по-късно от 17.01.2022г. Организаторът ще се свърже с печелившите в срок до 17.01.2022г.

При всяко теглене се теглят печеливши участници според броя на наградите, участващи в тегленето, и равен брой резерви.

Наградите се предоставят само и единствено на печеливши участници, отговарящи на Правилата на Кампанията, срещу представяне на регистрирана печеливша касова бележка и документ за самоличност, удостоверяващ пълнолетие.

Спечелилите награда Коледна елха, Bluetooth колонки или комплект с 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken Original и 1 стек (6 броя кен 330 мл) Heineken 0.0. ще получат наградата си на посочения от тях адрес за доставка в срок до 30 (тридесет) дни от деня, в който наградата е била изтеглена. При доставка на наградата печелившият трябва да представи на куриера регистрираната печеливша касова бележка и документ за самоличност.

Спечелилите награда ще бъдат уведомени от Организатора на предоставения при регистрацията телефонен номер.

Спечелилите Преживяване за двама ще бъдат помолени да предоставят и три имена и ЕГН с цел изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС. Ваучерите ще бъдат предоставени на печелившите в срок до 31.01.2022г. При доставка на ваучерите печелившите представят на куриера регистрираната печеливша касова бележка и документ за самоличност.

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара