Спечелете геймърска мишка XPG PRIMER и външен хард диск HV620S

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Даниел Златев

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на ADATA.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁

Тази година отбелязваме своя юбилей с много игри и награди, а по случай предстоящите празници сме ви подготвили още една изненада 💝 Подаръчен сет от геймърска мишка XPG PRIMER и външен хард диск HV620S, с които да съхранявате прекрасни спомени и да се наслаждавате на любимите си игри! 

🥳 За да се включите в нашия #giveaway, споделете вашите празнични пожелания за🎄Новата година и нека късметът и усмивките са неотлъчно с вас!

От 23. до 29. декември 2021 г. ви каним да харесате официалната Facebook страница на Adata за България и да споделите с Ваши близки и приятели настоящата игра. За да участвате в томболата за наградата, следва да споделите своите пожелания за Нова година в коментар под поста на играта. Печелившият ще бъде определен чрез жребий на сайта commentpicker.com.
 
Наградният фонд се състои от 1 (един) брой подаръчен комплект, включващ мишка XPG PRIMER и външен хард диск  HV620S с капацитет 1TB, като същите не могат да бъдат заменяни или обръщани в своята парична равностойност. На случаен принцип ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи един (1) брой подаръчен комплект.
Томболата и обявяването на печелившия ще се състои на 30-и декември 2021 г. с коментар под поста на играта и ще получи лично съобщение за спечелената награда.
 
За да получи своята награда, победителят следва да изпрати данни за контакт (имена, адрес за доставка и телефонен номер) като лично съобщение във Facebook страницата на Adata Bulgaria. Ако победителят не отговори, изпращайки своите данни, в рамките на 5 календарни дни след обявяването му, организаторът си запазва правото да изтегли на случаен принцип друг участник в играта, на когото да предаде наградата.
 
Наградата ще бъде изпратена с куриер след получаване на информация за доставка. Организаторът ще поеме всички транспортни разходи по доставянето на наградата за територията на РБългария.

Краен срок - 29 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара