Спечелете 15 броя PHILIPS AVENT Бебефона с тих нощен режим

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Анджелина Борисова Трайкова
Анна Димитрова Ненова
Велмира Николаева Пенчева
Данаил Иванов Димитров
Деница Валериева Ефтимова
Ева Горянова Борисова
Елица Методиева Иванова
Лили Красимирова Йорданова
Мария Драгомирова Стоянова
Мирослава Павлова Климентова
Младен Гошов Александров
Нора Евлогиева Ненкова
Пламен Драганов Неделчев
Румяна Димитрова Пишева
Цветомир Пламенов Денков

Как се участва:

С покупка на бебешки продукти за минимум 30 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Пазарувай бебешки продукти над 30 лв. и може да спечелиш един от 15 броя PHILIPS AVENT Бебефона с тих нощен режим DECT SCD721/26!

Томболата е с период на провеждане от 23.12.2021 г. до 02.02.2022г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.
dm babybonus

Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 23.12.2021 г. до 02.02.2022г г. От касовия бон за участие в томболата се изключва покупката на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца.

Как да участвате в томболата dm babybonus?

    Пазарувайте на и над 30 лв. продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 23.12.2021 г. до 02.02.2022г., с изключение на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца.

    Регистрирайте касовия бон 

    Може да спечелите един от 15 броя PHILIPS AVENT Бебефона с тих нощен режим DECT SCD721/26.

С един касов бон за извършена покупка на и над 30.00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД с изключение на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца в периода от 23.12.2021 г. до 02.02.2022 г. включително може да се участва само веднъж в томболата. За участие в играта могат да се регистрират неограничен брой касови бонове, но всеки от тях трябва да бъде за извършена покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали за участие в томболата. В случай, че спечели награда, участникът трябва да представи касовия бон за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.

Имената на всички печеливши участници ще бъдат публикувани на Facebook и интернет-страницата на Организатора. Наградите могат да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 20.02.2022 г.

Краен срок - 2 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара