Разкажете рибарска история и спечелете парични награди

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 6 януари 2022

Как се участва:

С изпращане на рибарска история.

Пълни правила:

6 декември е. Традицията повелява на този ден да дадем официален старт на нашия Никулденски конкурс за написване на рибарска история. За 11-ти път ви отправяме предизвикателство да ни разкажете най-любопитната история, най-интересната лакърдия, стих или разказ.

Условието е да са свързани с морето или риболова и да не са били публикуване преди това. Наградите, както винаги са повече от атрактивни. Победителят ще грабне 400 лв., класираният на второ място 150 лв., а третият ще получи награда от 50 лв.

Ще има и любопитни поощрителни награди. Ако риболовът ви е в кръвта, ако перото ви е леко, колкото и въдицата – очакваме вашите истории до 6 януари 2022 год. на email: ribarski_razkazi@abv.bg

Всяка една получена творба ще бъде публикувана и ще участва в надпреварата. Тежката дума кои ще бъдат победителите имат невероятния Ваньо Вълчев и колегата му Динко Динев.

Сърдечно благодарим на всички, които отново ни протегнаха ръка, за да го има и 11-то юбилейно издание на конкурса.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара