Спечелете 10 сладки комплекта за споделяне от бисквити Траяна

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Boryana Zhelyazkova
Светла Димитрова
Petar Ivanov Petrov
Gergana Georgieva
Kremena Ivanova
Албена Петрова
Pavlomir Kostadinov
Веселина Бецова
Павлина Тасева
Зорница Христова Михова

Как се участва:

С коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Добрините за споделяне са безброй и се случват всеки ден. 💙 За големите добрини чуваме често, но дали обръщаме внимание и на малките такива? С тази ИГРА искаме да дадем гласност точно на тях! 

💬 Разкажи ни в коментар за малка добрина, която наскоро си направил или на която си станал свидетел и те е впечатлила. 

На 18 ноември ще изтеглим 10 от вас, които ще спечелят награда комплекти за споделяне - за теб и твой любим човек. 🎁 Всеки комплект се състои от бисквити Траяна, списък с вдъхновяващи добрини и платнени торбички с красив дизайн на Траяна.

Всеки може да участва само веднъж в играта.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившият участник ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/Prestige96bg/ на 18.11 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5 (пет) дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.
Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

Краен срок - 17 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара