Спечелете 100 кошници с продукти и 20 комплекта с 3-те издания на Алманах

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 декември 2021

Как се участва:

С покупка на продукти Загорка от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България и е валидна за всички магазини на Лидл.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са:
- 20 броя комплекти от 3-те издания на Алманах;
- 100 броя комплекти Кошница съдържащ продукти Родна Стряха и 2 броя Загорка Специално 0.5 л бутилка

Участието в Играта е индивидуално и обвързано с покупка на продукти с марка Загорка от обектите на Лидл. Всеки, който желае да участва за спечелването награда и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

В периода на Играта по т. 8 да закупи продукти с марката Загорка на обща стойност минимум 5 лв. на една касова бележка и да регистрира касовата си бележка на www.zagorka.bg /promo и може да спечели една от 120 фермерски награди

Да запази и регистрира касовата бележка (хартиена или дигитална) на www.zagorka.bg/promo, като при регистрацията посочи номера на бележката, нейната стойност, собствено и фамилно име, имейл адрес и телефон за връзка и да качи снимка на касовата бележка във формат jpg, .jpeg или .png и в размер до 4,5 MB На снимката трябва да се виждат и четирите ъгъла касовата бележка в цялост с всички посочени в нея реквизити, като обект, дата, код, QR код, закупени артикули, и същата да е четима. Кодът на касовата бележка може да бъде регистриран само веднъж и дава право на едно участие. Регистрираният код трябва да съвпада с кода на касовата бележка, предоставена от участника при регистрацията. Ако касовата бележка не отговаря на изискванията, описани по-горе, ако същата не съдържа продукт и/или продукти на Загорка за мининмум 5 лв., даващи право на участие в Кампанията, ако регистрацията на касовата бележка е извършена преди началото или след края на Кампанията, ако при регистрацията лицето е предоставило непълни или неточни данни или не отговаря на други изисвкания, посочени в тези Правила, участието е невалидно.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, които отговарят на изискванията на т.12.1, но може да спечели само една награда от Играта.

Всеки участник трябва да пази касовите бележки до края на Играта с цел доказване на направените покупки, като в случай че спечели награда, следва да представи печелившата бележка на представителя на куриерската компания по реда на т. 13.1, за да има право да получи наградата.

Организаторът и търговската верига, в която се провежда Играта, не носят отговорност за загубени от клиента печеливши касови бележки.

Тегленето на 120-те печеливши участници и 40-те резервни печеливши ще се извърши на 21.12.2021 г. чрез томбола на лотариен принцип в присъствието на представители на Организатора, като процесът на теглене ще бъде документиран чрез видео запис. Имената на печелившите участници и на резервните печеливши ще се обявят на следните страници www.zagorka.bg/promo иError! Hyperlink reference not valid. http://www.lidl.bg/ на 23.12.2021 г.

Наградите ще бъдат предоставени както следва:

1. За получаване на наградите – Комплект кошницa с продукти Родна стряха и комплект Аламанах - Организаторът ще се свърже със спечелилия участник за уточняване на детайлите по получаване на наградата в срок не по-късно от 30.12.2021 г. Печелившият ще бъде помолен да предостави своите три имена, адрес за доставка и телефонен номер, които са необходими за предоставяне на наградата

2. В случай че Организаторът не успее да се свърже в срок до 07.01.2022 г. с печеливш участник по причини, за които Организаторът не носи отговорност, печелившият не предостави на куриера печелившата касова бележка или участникът е непълнолетен, Организаторът предоставя наградата на първия по ред резервен печеливш.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара