Спечелете цял куп прясно изпечени кексчета Milkiss

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 ноември 2021

Как се участва:

С изпращане на текст на тема "Най-мил спомен с баба".

Пълни правила:

❤КОНКУРС ЗА НАЙ-МИЛ СПОМЕН С БАБА от Milkiss и Майко Мила!❤

Можете ли да си представите как 10-годишно човешко същество поглъща 12 мекици (среден размер) на закуска, без някой да го спре? Имаме такива хора в екипа и няма да посочваме кои, само ще ги погледнем 👀. 

Това може да се случи само когато си при баба и тя не просто пържи мекици, а изпада в нирвана, защото покрай нея има внуци, които ядат👵. При баба винаги се отбелязват високи постижения – брой изядени мекици на глава от населението🥞, брой прочетени книги от училищния списък📚, брой разбити сърца по време на лятната ваканция в една по-особена възраст…💔 Затова там е най-хубаво.

Знаем, че всички имате мили спомени с баба или дядо и много искаме да ни ги разкажете. А Milkiss ще подари на трима от вас цял куп от своите прясно изпечени кексчета🧁🧁🧁, с които пък вие да зарадвате любимите си баба и дядо. 

Ще публикуваме всички текстове в специална рубрика на www.maikomila.bg, а три от тях ще споделим и тук с вас. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com 📧 до 2️⃣5️⃣ноември.

Междувременно, можете да не чакате на нас, а сами да почерпите баба и дядо с кексчетата, за да подпомогнете дарителската кампания “Подари Milkiss на баба”. 

Да ви е сладко, топло и споделено! Чакаме текстовете!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара