Спечелете iPhone 13 pro, колекционерски модели BMW e34 и колонки JBL

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 19 декември 2021

Как се участва:

С коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Измисли подходяща фраза към GIF и спечели страхотни награди!

🟢  1х iPhone 13 pro
🟢  3x Колекционерски модел BMW e34 - Minachamps
🟢  10x JBL Go 3 Bluetooth тонколонки

Условия за участие:
1. Избери GIF от галерията ни тук https://bit.ly/3DUOfCW
2. Измисли забавна фраза, която да описва GIF-a
3. Напиши коментар под този пост съдържащ GIF-a и фразата

Всеки, който е изпълнил условията има шанс да спечели една от наградите ни. Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип.

ТОМБОЛАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

Участници в томболата:

    В томболата има право да участва всяко дееспособно физическо лице (Участник), което:
        е на възраст над 18 години;
        разполага с активен профил в платформата Facebook;
        в периода от 25.11.2021 г. до 19.12.2021 г. включително е написало коментар под поста относно томболата с линк към един от изброените GIF-ове в уеб сайта на НетКредит, както и фраза, която е написана на кирилица и не съдържа нецензурни или обидни изрази;

Всеки печеливш участник се съгласява да бъде обект на видеозаснемане или фотозаснемане от страна на Организатора, без да получава допълнително възнаграждение за това.

В рамките на 2 (два) работни дни след изтегляне на името на печелившите по начина, описан в раздел IV от настоящите Общи условия, представител на Организатора ще се свърже с последния чрез Facebook, използвайки активният профил, през който всеки от печелившите участник се е включил в томболата.

Печелившите участници ще бъдат определени на 20.12.2021 г., в 14:00 часа, чрез теглене, което ще се извърши автоматично, на случаен принцип, чрез софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез Facebook, използвайки активният профил, през който всеки от печелившите участник се е включил в томболата, както и чрез публично съобщение в социалната мрежа, чрез публикуван пост с печелившите в страницата на Организатора във Facebook.

Имената на печелившите ще бъдат публично обявени на интернет страницата на Организатора www.netcredit.bg, във Facebook, YouTube и други социални мрежи и страници на Организатора, първоначално само поименно, а впоследствие и чрез заснет от Организатора видео материал.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара