Спечелете електрическа тротинекта Xiaomi и 5 безплатни сметки за ток от ЧЕЗ

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 декември 2021

Как да участвате:

С регистрация за електронна фактура за клиенти на ЧЕЗ.

Пълни правила:

Коледа идва през ноември!

От 01.11.2021 до 12.12.2021 г., всеки битов клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, който направи регистрира за услугата „Електронна фактура“, участва в кампанията „Коледа с е-фактура“.

В кампанията могат да участват всички клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрацията за услугата е напълно безплатна и може да се извърши онлайн, в Център за обслужване на клиенти или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер и актуален имейл адрес.

Всеки понеделник един от всички регистрирали се ще получи като награда стойността на последно платената от него фактура за електроенергия. Първият победител ще бъде изтеглен на 08.11.2021 година, а последния на 06.12.2021 година.

На 13.12.2021 година ще бъде изтеглен и победителя, който ще спечели голямата награда - електрическа тротинетка Xiaomi – Mi Essential.

ОРГАНИЗАТОРЪТ информира лично спечелилите УЧАСТНИЦИ по телефон/е-мейл в срок от 3 работни дни след датата на изтегляне.

За да получи наградата си, печелившият УЧАСТНИК следва да предостави своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка в срок от 5 работни дни след уведомяването му.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност за грешно подадени данни при регистриране за електронна фактура.

НАГРАДИ

    5 безплатни сметки за ток – всеки понеделник в периода на кампанията ще бъде изтегляна по една сметка за ток. Победителят ще получи като награда стойността на последно платената от него фактура за електроенергия. Първата сметка за ток ще бъде изтеглена на 08.11.2021, а последната на 06.12.2021 година..

    1 брой електрическа тротинетка Xiaomi – Mi Essential, която ще бъде изтеглена на 13.12.2021 година.

    Победителите ще бъдат ШЕСТ на брой, като спечелилият предметната награда ще има възможност да я получи по куриер.

    УЧАСТНИЦИТЕ в КАМПАНИЯТА нямат право да изискват други награди или такива в по-големи количества от тези, които са посочени в тези ПРАВИЛА. Наградата не може да се заменя за парична равностойност, други продукти или услуги.

     Всички УЧАСТНИЦИ поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закона за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара