Вземи новата книга на Lidl 'Преоткрий своето вкъщи'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 декември 2021

Как се участва:

С регистрация в специална страница в сайта на .

Пълни правила:

Вземи новата книга на Lidl за празниците!

Пазарувай при нас от 22 ноември до 12 декември 2021 г.

За всеки 30 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш стикер с 1 точка.
Събери 5 точки, залепи ги върху специалната карта и вземи книгата „Преоткрий своето вкъщи“.

Тази година ти представяме една по-различна книга. Заедно с нашите шеф-готвачи и експертите от YouTube поредица Къщата на Lidl събрахме сезонни рецепти и вдъхновяващи идеи за повече радост от живота. 

На страниците ѝ ще откриеш идеи за красота, спорт, майсторене и хоби от Павлина, Михаела, Бояна и Дино, както и внимателно подбрани сезонни рецепти от Манчев и Шишков. 

Надяваме се, че те ще те насърчат да готвиш, твориш, спортуваш и мечтаеш повече. Така че когато прекарваш време вкъщи, да се чувстваш у дома си.

Заповядай, преоткрий своето вкъщи с нас!

Механизъм на участие

В периода на Кампанията (22.11.2021 г. до 12.12.2021 включително) за всеки 30 (тридесет) лева от стойността на покупката в един касов бон всеки потребител получава 1 стикер (отговарящ на 1 точка).

Стикер/и се получава/т на касата на съответния магазин на Лидл непосредствено при заплащане на покупката. Последващо представяне на касова/и бележка/и, вкл. комбиниране на касови бележки за достигане до минималната стойност от 30 (тридесет) лева, не е допустимо и не дава право за получаване на стикер.

На касата на всеки магазин Лидл в рамките на срока на Кампанията всеки потребител може да получи безплатно и карта, в която да залепва получени стикери ("Картата").

Всеки потребител, който е събрал 5 (пет) стикера (точки), залепил ги е на означените за това на Картата места и е представил  в периода на Кампанията (22.11.2021 г. до 12.12.2021 включително) Картата на каса в магазин на Лидл в България, ще получи книга „Преоткрий своето вкъщи“.

Представяне на две или повече карти със залепени общо 5 (пет) стикера (точки) на тях не дава право за получаване на книга. Книга може да бъде получена единствено при условие, че петте стикера (точки) са залепени на една карта.

Книгата „Преоткрий своето вкъщи“ може да се получи в периода от 22.11.2021 г. до 12.12.2021 включително или до по-ранното изчерпване на количествата в посочения период.  

Лидл не носи отговорност за дефекти на предоставяните в рамките на Кампанията книги.

Общият брой на книгите, количественото им разпределение в магазините на Лидл и периодичността на доставките са внимателно и предварително определени. Въпреки това е възможно поради засилен потребителски интерес преди края на периода на Кампанията книгите да се изчерпят временно или постоянно в отделни магазини или в магазинната мрежа на Лидл. Поради това Лидл не може да гарантира наличност на книгата във всички свои магазини и във всеки един момент от периода на Кампанията.

Общият брой на стикерите и картите, необходими за участие в Кампанията, количественото им разпределение в магазините на Лидл и периодичността на доставките са внимателно и предварително определени. Въпреки това е възможно поради засилен потребителски интерес към Кампанията преди края на периода на Кампанията стикери и/или карти временно да не са налични в отделни магазини или в цялата магазинна мрежа на Лидл, т.е. участието в Кампанията да бъде затруднено или невъзможно. При възникване на такава ситуация Лидл ще предприеме всички разумни мерки да осигури в обективно възможния най-кратък срок нови наличности на стикери и/или карти. Въпреки това Лидл не може да гарантира наличност на стикери/карти във всички свои магазини във всеки един момент от периода на Кампанията и не носи отговорност в случай, че в конкретен момент такива не са налични в отделен магазин.

Лидл си запазва неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, обявявайки това по подходящ начин, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В този случай Лидл няма да дължи обезщетения и няма да има каквито и да било други задължения към участвалите в Кампанията лица.

В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на закона или на настоящите правила от участник, Лидл има право да го дисквалифицира. В тези случаи на участникът не се дължи компенсация/обезщетение и др.

При въпроси във връзка с Кампанията можете да се свържете с нас на безплатен телефон: 0800 14141 или на www.lidl.bg/kontakt.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара