Спечелете 3 серума NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Добрияна
Полина А.
Marta P.

ЗА ГЛАДКА, ХИДРАТИРАНА И РАВНОМЕРНА КОЖА

С напредване на възрастта кожата се дехидратира видимо, фините линии се задълбочават, контурът вече не е стегнат и се появяват и т.нар. старчески и пигментни петна. За да възвърнеш красивия вид на кожата си, ти даваме шанс да спечелиш Активния серум срещу пигментни петна от революционната серия NIVEA CELLULAR LUMINOUS630!

За да участваш, е необходимо да оставиш отзив за любимия си продукт (или любимите продукти) от серия NIVEA CELLULAR. Избери от списъка по-долу и кликни, за да оставиш твоето мнение и да участваш автоматично в томболата. Включи се в новия ни giveaway още сега и приветствай твоята по-сияйна кожа!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата  за  участие  в  Кампанията,  публикувана  на  интернет-страницата https://www.nivea.bg/produkti/litse/cellular.  

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано  с покупка на определени продукти.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 04 ноември 2021г.,  посредством томбола,  ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 брой Активен серум NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 за третиране на  пигментни  петна.  Тегленето на  имената  на  печелившите  ще  се извърши   от дигиталната агенция -  представител на Организатора на Кампанията -  Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен  на  интернет-страницата  на  Кампанията https://www.nivea.bg/produkti/litse/cellular  о 08 ноември 2021г..

Печелившите  участници  ще  получат  имейл  от  Организатора  с  изискване  на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.  

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес  в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник,  като  заместването  се  извършва  по  реда  на  изтеглянето,  съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените  продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен  номер,  може  да  участва  в  Кампанията  веднъж,  по  време  на  цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни  всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони. 

Краен срок - 2 ноември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара