Спечелете парични награди от 1000 лв. и 20 по 200 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 ноември 2021

**Settle и Мелба — фестивал за дизайн в София, ви канят да се включите в онлайн конкурса за визуални интерпретации на тема — Пари от бъдещето.**

Чудили ли сте се какво ще е бъдещето на парите? Ще продължават ли да имат физическо измерение? Ще се превърнат ли в част от нас самите и отпечатъка ни? Или ще започнем да ги разменяме под формата на действия и преживявания?

Търсим новаторски интерпретации по темата без ограничение на визуалната дисциплина с единственото условие да са изпълнени и достъпни за публиката в дигитален формат.

Избраните произведения ще бъдат представени единствено в дигитален формат в онлайн изложбата “Пари от бъдещето” на 10 ноември като част от програмата на тазгодишното издание на Мелба - фестивал за дизайн в София, на festival.melba.bg.

Settle осигуряват награден фонд от 20 награди по 200 лв. и първа награда от 1000 лв. Печелившите ще получат паричната си награда чрез приложението Settle.

**Как да кандидатствате за участие?**

Всеки кандидат има право на едно предложение, което да подаде по един от двата начина до 21 ноември 23:59 часа:

✽ Качвате Story в Instagram с проекта си на личния си профил и го изпращате със съобщение до @melbainitiatives с информация за автор, заглавие и кратко описание на идеята. Ще се разглеждат единствено предложенията с тагове @settlebulgaria и @melbainitiatives.
✽ Изпращате имейл до hello@studiokomplekt.com със заглавие The Money of the Future и проекта си с кратко описание, което е в следния формат — JPG или PDF до 2 страници и в размер до 3 MB, с информация за автор, заглавие и кратко описание на идеята.

Победителите не отстъпват правата върху произведенията си на организаторите, единствено им ги предоставят за излагане онлайн на официалния сайт на фестивала festival.melba.bg в рамките на тазгодишното издание на Мелба — фестивал за дизайн в София (11 - 21.11.2021). 

Организаторите си запазват правото да дисквалифицират проекти с нецензурно съдържание, свързано с езика на омразата.

**Жури**
4-членното жури е в състав Адриана Андреева и Бояна Гяурова от Студио Комплект, Детелина Момчева от Settle и Момчил Захариев от NEXT-DC.

Организатори:
Studio Komplekt
Settle
NEXT-DC 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара