Спечелете преживявания, бордови игри и гейминг клавиатури от Chio

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 декември 2021

Участието в Играта е обвързано с покупка. За да участва в Играта, потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти Chio в периода от 18.10.2021 г. до 12.12.2021 г . 

Всички промоционални опаковки, участващи в Играта, са маркирани с промолента, неразривна част от опаковката.Върху промоленатата присъства QR, който служи за пряк път до уеб страницата, където се провежда игарата. На лицевата страна на промоционалните опаковки се съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД“, който участниците трябва да регистрират на www.chio.bg, за да участват в Играта. Всеки 14 цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. 

Регистрираният код се запазва в профила на потребителя (участник в Играта) и участва заедно с други регистрирани от потребителя кодове за събиране на необходимия брой точки за участие за спечелване на награда. Всеки регистриран код се запазва до спечелване на награда или до края на Играта (ако не бъде спечелена награда преди това). Всеки код може да участва в спечелването само на една награда. Всяка седмица стартира нов период на отброяване, през който всеки участник в Играта регистрирал точки може да заяви обмяна на събрани необходим брой точки за спечелване на някоя от наградите в Играта. 

Необходимия брой точки за участие за спечелване на всеки от видовете награди е посочен по-долу. Седмичните награди се печелят от участниците заявили обмяна на необходимия брой точки за съответния вид заявена награда по реда на заявяването им до изчерпване на наградите, предоставени в съответната седмица от периода на Играта.

Продуктите Chio, които участват в промоцията са следните:

Чио чипс 140г сол (10/k)
Чио чипс 140г сметана и лук (10/k)
Чио чипс 140г сирене (10/k)
Чио чипс 140г паприка (10/k)
Чио чипс 140г пиле (10/k)
Чио чипс 255г сол (6/k)
Чио чипс 255г сметана и лук (6/k)
Чио чипс 255г паприка (6/k)
Чио чипс 65г сол (12/k)
Чио чипс 65г сметана и лук (12/k)
Чио чипс 65г сирене (12/k)
Чио чипс 65г пиле (12/k)
Чио чипс 65г паприка (12/k)
Чио чипс Интенс 135г кетчуп (10/k)
Чио чипс Интенс 135г сладка паприка (10/k)
Чио чипс Интенс 135г сметана и билки (10/k)
Чио чипс Интенс 135г морска сол (10/k)
Чио чипс Интенс 135г пикантно пиле (10/k)
Чио чипс Интенс 65г кетчуп (12/k)
Чио чипс Интенс 65г сметана и билки (12/k)
Чио чипс Интенс 65г морска сол (12/k)
Чио чипс Интенс 240г морска сол (8/k)
Чио Чипс Интенс 240г сметана и билки (8/k)
Чио чипс Лайт 125г сол (12/k)
Чио чипс Лайт 125г карамелизиран лук (12/k)
Чио Снакс 80г пица (12/к)
Чио Снакс 80г сирене (12/к)
Чио Снакс 60г пиле ( 20/k )

В промоцията участват само продукти Chio  с промоционална опаковка, обозначена с промолента и съдържащи промокод. Общият брой на всички промоционални опаковки е 2 087 790. Точки, които носи всяка промоционална опаковка, обозначена с промолента и съдържаща промокод:

Чипс 65 г, 60 г 5 точки
Чипс 140 г, 135 г, 125 г 10 точки
Снакс 80 г 10 точки
Чипс 255 г, 240 г 15 точки

Точки, които са необходими, за да се участва за спечелване на награда от Играта - награди изживявания и предметни награди:
  
Скок с бънджи от балон - 110 точки

Пейнтбол - 110 точки

Гейминг клавиатура - 70 точки

Бордови игри - 30 точки

Получаване на награда: всички спечелени награди ще бъдат изпратени с куриер ТИП ТОП до адреса, посочен от съответния участник, спечелил награда.

Получаването на наградата се извършва лично или чрез упълномощен представител с нотариално заверено пълномощно. За получаването на наградата спечелилият я участник ще получи уведомителен имейл, който съдържа контактна форма за попълване на данни за доставка. В рамките на 10 календарни дни от получаване на уведомителния имейл, печелившият участник следва да предостави необходимите данни за извършване на доставка на територията на Република България, както и задължително да предостави снимки на печелившите опаковки с видими наличните 14 цифрови кодове върху тях, които кодове на опаковки са регистрирани на сайта от потребителя и със събраните точки от тях участникът е спечелил своята награда. Така участникът валидира правото си да получи спечелената от него награда При получаване на наградата си, участникът трябва да предаде опаковките с регистрираните печеливши уникални кодове на куриера и съответно да подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата, при което се проверява и самоличността на получателя, съгласно въведените по горния начин данни.

Интерснак България не носи отговорност, ако данните подадени от спечелилия участник са некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с участника. Интерснак България не носи отговорност в случай че  спечелилият участник не отговаря на посочените от него телефонен/ни номер/а. Интерснак България не носи отговорност при забавяне и неспазване на гореспоменатия срок от страна на спечелилият участник за предоставяне на необходимата информация за валидиране на правото си да получи спечелената награда и данни за доставка.

Награден фонд от Играта:  

Седмични награди:

    Ваучер за скок с бънджи  - 40 броя за периода на Играта, от които всяка седмица се раздават по 5 броя;

    Ваучер за пейнтбол  - 40 броя за периода на Играта, от които всяка седмица се раздават по 5 броя;

    Бордови игри  - 40 броя за периода на Играта, от които всяка седмица се раздават по 5 броя;

    Гейминг клавиатура  - 40 броя за периода на Играта, от които всяка седмица се раздават по 5 броя.

Всички седмични награди в Играта се зареждат в понеделник в 12.00 ч. Всеки регистриран участник, който събере необходимите точки за участие в спечелването на избрана от него определен вид награда от Играта, след заявяване на обмяната на точки и участие за тази награда, както и при нейната наличност, получава уведомление, че е необходимо да регистрира адреса си за доставка и да прикачи снимка на промоционалните опаковки, съдържащи регистрираните от него промокодове.

За всяка спечелена награда се изпраща автоматичен имейл на електронния адрес, упоменат в регистрацията на участника в Играта.

Показаните изображения на наградите в промоматериали и сайта са илюстративни и действителните награди могат да се различават от изображенията в промоматериалите и сайта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара