Спечелете пет комплекта DERMOPURE серум и флуид от Eucerin

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - не е посочен

Eucerin® подарява пет комплекта DERMOPURE Серум с тройно действие и DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30!

Част от условието за участие е петимата избрани печеливши да използват продуктите в период от две до три седмици, след което да споделят впечатленията си в специално подготвено ревю.

Как да се включите за спечелването и тестването на продуктите?

Споделете в тази тема с какви предизвикателства се сблъсквате в грижата за кожата, склонна към акне и прекомерно омазняване!

* Какви фактори влошават кондицията на кожата ви?
* Какви специални грижи полагате за нея?
* Имате ли по кожата си петна след акне?
* Какво бихте искали да постигнете с помощта на специализирана козметична грижа?

Екип на BG-Mamma ще избере петимата потребители, които са отговорили най-ясно и подробно на въпросите и за които Eucerin® DERMOPURE серум и защитаващ флуид биха отговорили най-добре на нуждите на кожата им. След като обявим избраните потребители и им изпратим продуктите, те ще могат да ги тестват и след това да подготвят своето ревю.

Имате шанса не само да спечелите продуктите, но и да споделите личните си впечатления и да бъдете полезни на всички останали потребители, които се притесняват от пъпките и от петната след акне по кожата си!

След 10 години проучвания и над 50 000 тествани съединения, революционното откритие на Eucerin® в борбата с петната след акне вече е факт.

Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно действие и Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30 заедно представляват комбинация с изключителна ефективност при проблемна кожа, по която има и петна след акне.

Серумът и флуидът действат по няколко начина едновременно. От една страна успокояват кожата и намаляват появата на пъпки, марират я и я защитават. И същевременно 95% от тествалите ги потребители потвърждават, че двата продукта в комбинация видимо повлияват петната, получени след акне.

Акнето и петната след него засягат не само кожата

Не само повечето младежи, но и до 40% от възрастните страдат от някаква форма на акне. Освен естетичен проблем, пъпките се превръщат и в причина засегнатите от тях да губят самочувствието си, да се чувстват потиснати и да се самоизолират. Именно затова в продължение на цели 10 години екипът на Eucerin® работи върху мисията да създаде козметична грижа, която успешно третира акнето и причинената от него постинфламаторна хиперпигментация.

Eucerin® DERMOPURE Серум с тройно действие

Съдържа уникалната, патентована съставка Thiamidol®, която противодейства на хиперпигментацията в зародиш, третирайки основната причина за нейната поява – свръхпроизводството на пигмента меланин. Серумът ефективно контролира лъщенето на кожата и намалява интензитета на петната след акне. Освен Thiamidol®, формулата съдържа и салицилова киселина за намаляване на пъпките, както и Licocalcone A за предотвратяване по-нататъшната поява на пъпки и несъвършенства. Себум-регулиращата технология оставя кожата добре матирана за дълго време. Немазната формула се нанася сутрин и вечер върху цялото лице след почистване.

Eucerin® DERMOPURE Защитаващ флуид SPF30

Помага да се предотврати потъмняването на петната след акне в резултат от излагане на слънце, докато контролира лъщенето на кожата. Има слънцезащитен фактор 30. Антибактериалният декандиол в състава на флуида помага да избегнем появата на нови пъпки, а Licochalcone A успокоява раздразнената кожа. Немазната формула без аромат съдържа още себум-регулираща технология за дълготраен сух ефект и матирана кожа. Използва се всяка сутрин върху добре почистена кожа и през деня, колкото често е необходимо.

Бъдете сред първите почитатели на бранда в България, които лично ще тестват двата продукта!

Не забравяйте да се абонирате за темата чрез бутона "Следи" най-горе! Така няма да пропуснете полезните съвети, споделени в дискусията и ще се информирате своевременно, ако сте избрани сред печелившите.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара