Спечелете грамофон Reflexion HIF1970BT от Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Маргарита Първанова

⭐ ИГРА С НАГРАДА ⭐ Изпълни дните си с музика! 🎵 Виж как можеш да спечелиш страхотен грамофон за плочи:

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Напиши ни в коментарите коя е любимата ти песен
✔️ Играта продължава до 04.11, а на 05.11 ще изтеглим победителя

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на един участник да спечели една награда – грамофон Reflexion HIF1970BT.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 04.11.2021 г (четвъртък). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградата ще бъде изтеглена на 05.11.2021 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившия ще бъде обявено само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившият  Участник ще бъде уведомен – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram или с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени/ предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. 

Краен срок - 4 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара