Спечелете всеки месец ваучери за eMAG на стойност 400 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Всеки, който работи в България, който е навършил 18 години до началото на кампанията и има активен и реален потребителски акаунт в платформата kuderabotim.bg, може да участва в тази кампания.

Асоциациите, служителите и сътрудниците на UNDELUCRAM SRL и членовете на техните семейства (деца, родители, братя и сестри, съпруг / съпруга) нямат право да участват в конкурса.

Участието в това състезание предполага приемане на разпоредбите на настоящия регламент.

Организаторът си запазва правото да не потвърждава регистрацията в конкурса на потребители, които не отговарят на изискванията на конкурса. Участникът може да бъде дисквалифициран по всяко време, ако Организаторът спазва някакво поведение, счетено за неподходящо със състезанието и тези правила. Организаторът счита участието в конкурса като имплицитно приемане на настоящата наредба и счита всички предоставени данни относно участника верни и верни. В случай на откриване на някакви несъответствия по отношение на горното, Организаторът ще обезсили това участие.

МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА

Всеки, който отговаря на изискванията, посочени в раздел 4 по-горе, може да участва в това състезание. Участникът се идентифицира въз основа на имейл адреса, с който е регистриран.

За да участват в конкурса, потребителите трябва да следват инструкциите по-долу:

- въведете страницата www. kuderabotim.bg ;

- създайте акаунт или се регистрирайте във вече създадения акаунт;

- да извършат поне един преглед, представящ собствения им опит в компаниите работодатели в България .

Подписването на победителите ще се извърши чрез теглене на жребий чрез сайта http://random.org/.

Има няколко кръга тегления, както следва:

- Равенство 1: 1 септември 2021 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 2: 1 октомври 2021 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 3: 1 ноември 2021 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 4: 1 декември 202 1 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 5: 1 февруари 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 6: 1 март 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 7: 1 април 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 8: 1 май 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 9: 1 юни 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

- Равенство 10: 1 юли 2022 . Изтеглени са двама победители и три резерви. Победителите ще бъдат показани на www. kuderabotim.bg и в официалните социални мрежи на Kuderabotim.bg , чрез специални публикации, след валидирането на победителите.    

След определянето на победителите, Организаторът ще се свърже с тях в рамките на максимум 48 часа, за да потвърди самоличността му и да присъди наградата;

Ако победителят не отговори на Организатора в рамките на максимум 48 часа, той няма да се счита за валиден и изтича от правата на победителя, като наградата се предлага на следващия изтеглен участник.

За да може победителят да се счита за валиден, той трябва да спазва изцяло правилата на платформата www. kuderabotim.bg

Победителят трябва да предостави на Организатора цялата информация, която може да доведе до процеса на валидиране в края - име / фамилия, имейл адрес, адрес за доставка, телефон, копие на лична карта, подписан доклад.

НАГРАДА ЗА КАМПАНИЯ

След валидирането на победителите, Организаторът ще присъди осем награди (две след всяко теглене) на стойност 200 лева всяка (с включен ДДС), под формата на карти за подарък Allegro.pl.

За да потвърди победителите и да присъди наградата, Организаторът ще поддържа връзка с тях по имейл.

Всички награди на конкурса ще бъдат връчени на победителите в рамките на максимум 2 календарни месеца от края на конкурса.

За да може състезателят да бъде валидиран като победител, той трябва едновременно да отговаря на условията, посочени в точки a, b, c, d, e по-долу:

а) Да отговаря на условията за участие в раздел 4;

б) За участие в състезанието съгласно механизма, предвиден в раздел 5;

в) Да предостави на Организатора данните за контакт, поискани в срока, предвиден в Раздел 1;

г) Предоставя всякаква информация, необходима на Организатора в процеса на валидиране, посочен в раздели 1, 5.1 и 5.2.

д) Да отговори на имейла, получен от Организатора, на адреса, предоставен от победителя, за процеса на валидиране, в рамките на максимум 48 часа.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара