Спечелете 3х2000 лв, 3х1500 лв. и 3х1000 лв. от кампанията ТОТО Клуб


 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2021

“Есенен полусезон с чичо Митко” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 3 парични печалби по 2 000 лв., 3 парични печалби по 1 500 лв. и 3 парични печалби по 1 000 лв..

Последните мигове на лятото отлитат неусетно, а мечтите ни дърпат да поемем по пътеките на следващите успехи и планове. Настъпва моментът, в който да посрещнем предизвикателствата на новия есенен сезон. Както в спорта, така и в живота, за постигането на най-добрите резултати са необходими подходяща подготовка, ангажираност към процеса и устрем към победата. Но ако за тях, до голяма степен, можем да разчитаме на самите себе си, то за да изготвим най-добрата стратегия ще ни трябва помощ от някой изключително опитен стратег. Ето защо, в най-новата кампания на Българския Спортен Тотализатор се включва легендарния футболен специалист Димитър Пенев. С типичното си чувство за хумор, той дава своите ценни съвети за есенният полусезон на всички, които желаят да се влязат в „отбора“ от лоялни клиенти на Спорт Тото.

Промоционалната кампания на БСТ „Есенен полусезон с чичо Митко“ ще се проведе в периода между 01.09.2021 – 31.10.2021 и в нея, всеки регистрирал се в ТОТО Клуб има възможност да се включи в играта за спечелване на три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева.

Регистриралите се в “ТОТО Клуб” могат да трупат неограничен брой бонус точки в рамките на промоционалният период, като всеки участник, който е направил залог в числовите игри на БСТ, а именно „Тото 1 –12 тип 1х2“, „Тото 1 – 13 срещи“, „Тото 1 – 10 от 10“, „ТОТО 2 – 6/42“, „ТОТО 2 – Рожден ден“, „ТОТО 2 – Зодиак“ и придружаващата ги игра „ТОТО ДЖОКЕР“ или е закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лв. ще има възможност да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 2 лева покупка. Събрани 10 бонус точки ще дават 1 шанс да грабнете някоя от страхотните награди. Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 04.11.2021 г. в предаването на Спорт Тото, като изтеглените спечелили номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

Не забравяйте, че с всеки направен залог или покупка на моментна лотарийна игра подпомагате развитието на културата и спорта в България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара