Спечелете смартфон iPhone 12 64GB

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: е r.di***@noback.eu - Р. Москова

Стани част от #iSTYLEfamily сега!

Регистрирай мейл адреса си в периода 02.09 до 03.10.2021 г. и се абонирай за нашия нюзлетър.

Участвай в томбола и можеш да спечелиш iPhone 12 64GB.

*Аксесоарите се предлагат отделно

Участието в настоящата игра не е обвързано със закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги, предлагани от “Ай Стайл” ЕООД или от трето лице, нито с поемането на каквито и да е договорни задължения към Организатора. Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. С регистрирането на мейл адреса си, участниците се включват в томбола. С предоставяне на данни се дава и съгласие за изпращане на информация за нови продукти, специални предложения и маркетингови събития. Нюзлетърът, за който участниците се абонират, участвайки в играта, е безплатен и ще остане такъв за целия период, в който ще бъде получаван
от участниците. 

Може да оттеглите Вашето съгласие по всяко време като промените настройките си, като кликнете върху бутона "Отписване" под всеки имейл, който получавате от iStyle или като се свържете с нас на newsletter@istyle.bg. Право на участие в Играта имат: всички лица навършили 18 години, с местожителство в България,  както и всеки, който е абониран или се абонира за нюзлетъра на iStyle. С регистрацията си за участие в играта всеки участник приема настоящите правила и условия на играта. Играта важи за стари и за нови абонати.  

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:  
•Да попълни двете си имена и актуален и-мейл адрес в страницата с форма за регистрация: https://istyle.bg/istyle-family/. Всеки има право само на една регистрация.  
•Да се съгласи с условията на Играта.  
•Да се съгласи да получава Нюзлетър от iStyle.  
•Всички, които са се регистрирали в периода на Играта, щe участват в томболата за един брой Phone 12 64 GB, която ще се проведе на 4 октомври 2021.  

На 04.10.2021 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се регистрирали. Ще бъде изтеглен един печеливш. Изтегленият играч печели 1 (един) брой Phone 12 64 GB в цвят по изобр, според актуалните наличности в магазини iStyle България. Печелившият ще бъде обявен на 04 октомври 2021 г. до 18:00 ч. на фейсбук страницата на Ай Стайл на интернет адрес www.facebook.com/iStyleBulgaria, както и на посочения от него имейл адрес.  

Ангажимент на Организатора е да изпълни законовите изисквания във връзка с облагането с окончателен данък на брутната сума на спечелената награда. Спечелилият не следва да подава декларации или да включва стойността на печалбата в годишната си данъчна декларация.  

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще уведоми победителя на предоставения от него и-мейл адрес и ще публикува и-мейл адреса със закрити последни 3 символа във фейсбук страницата на Ай Стайл. Победителят трябва да се свърже с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни след изпращане на и-мейла с уведомлението, за да предостави данните си за получаване на наградата. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 (пет) работни дни, след като се е свързал с Организатора в предоставения му по-горе срок, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще бъде предоставена в София, магазин iStyle Витоша, на бул. Витоша 25. В случай, че побе-
дителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си в магазин iStyle Витоша, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес за сметка на Организатора.  

При получаване на наградата печелившият участник задължително се легитимира с документ за самоличност и подписва всички документи, предоставени от Организатора, за получаване на наградата.  

Краен срок - 3 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара