Спечелете 40 супер яки награди от марката Logitech

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Борислав Ковачев, gospodin, George, Lyuboslav, Kliment Goranov, Мадлен, Иван Иванов, Владимир Костов, Янко Мераджиев, Никола Сомлев, Даниел Николов, MOMCHIL PETROV, Здравко, Lyuben, Марио, Веселина Великова, Кирил Младенов, Венелин Димитров, Сияна, Павел Илчев, Пламен Василев, Гергана Димитрова, Иван, Lazar, Радослав Данев, Тодор Николов, Теодор Русев, Кирил Петров, Кирил Илиев, Tsveti, Йоан Савов, Велислава Димитрова, Захари Маринов, Ася, Martin Marinov, Гергана, Асен Филипов, Николай Петров, Снежанка Димчева, Делян Шмилев, Илия Пенев

Купил си продукт на Logitech и искаш да споделиш впечатленията си от него?

Остави ревю за закупения продукт от марката в нашия сайт, защото мнението ти е важно за нас. Ще ти отнеме само няколко минути, но в замяна на това ще имаш шанса да грабнеш една от 40 страхотни награди от Logitech. Изпрати лятото подобаващо и посрещни есента с нова придобивка.

*Играта продължава до 30 септември 2021 г.
*За да оставиш ревю, трябва да си регистриран в сайта на Ozone.bg.

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

    Напише ревю за продукт с марка Logitech в продуктовата страница на който и да е от продуктите с марка Logitech на интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Няма изискване за стилистиката на ревюто. Ревюто не следва да съдържа нецензурни думи или да опетнавя доброто име на Организатора и/или на марката, обект на ревю. Ревюто следва да съдържа впечатления от продукта.

От всички лица, написали ревю по смисъла на т. 5 от тези ОУ, Организаторът ще изтегли 41 печеливши участници.

Право на участие в томболата има всяко физическо лице, пребиваващо на територията на Република България, по време на периода, в който настоящата томбола се провежда.

Забранени са действия от страна на участници в томболата, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Общи условия.

Всяко лице, което е спазило изискванията на т. 5 от настоящите Общи условия, има шанс да спечели продукт на марка Astro или Logitech с продажна цена от 26 лв без ДДС до 451 лв без ДДС, тегленето, на които се извършва на 4 октомври 2021 г.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

В срок от 3 дни от изтеглянето на печелившите участници, Организаторът ги уведомява за спечелената награда, чрез връзка с тях на посочените в профила им на интернет страницата на Организатора телефон или имейл. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл. 

Краен срок - 30 септември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара