Спечелете електрически тротинетки и безжични колонки от Fanta

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2021

Купи бутилка от 500ML, 1L, 1.5L или 2L Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Грозде, Fanta Меднес, Fanta Тропикал - регистрирай 10-символния код под капачката в COCA‑COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение) и играй за „страшни“ награди.

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, навършили 16 години, ползващи услугите на мобилното приложение COCA‑COLA APP и живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

„Участващи опаковки" са всички пластмасови бутилки от 500ML, 1L, 1.5L или 2L Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Грозде, Fanta Меднес, Fanta Тропикал с 10-символен код под капачката.

Награди от онлайн частта на промоцията в COCA‑COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Общо х70 бр. – електрическа тротинетка, модел Xiaomi Мi Еlectric Scooter Essential;

Общо х70 бр. – безжични колонки Martins (AP741951);

Наградите по точка 7.1.1. са с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата

Награди от частта на промоцията, която се провежда в търговските обекти:

    Bruschette Maretti 70g, вкус „Гъби и сметана“;

o   Информация за продукта и хранителните стойности могат да бъдат намерени на опаковката;

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Онлайн част на Промоцията в COCA‑COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Закупете бутилка 500ML, 1L, 1.5L или 2L от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

    уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.

Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA‑COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

    E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
    Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
    Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
    Минималната възраст за участие в промоцията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и избора на награда, за която да играе в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на промоцията.

Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на COCA‑COLA APP могат да събират виртуална Coca‑Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca‑Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка от 500ML, 1L, 1.5L или 2L Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Грозде, Fanta Меднес, Fanta Тропикал има уникален код под капачката. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

В приложението можете да натрупвате и диаманти:

    При новосъздаден профил, получаваш 50 gems (диаманти).
    При всеки like/харесване на снимка, която си споделил, получаваш 10 gems (диаманти).
    За всяко споделяне на съдържанието от другите потребители получаваш 50 gems (диаманти).
    Friends Multiplying: добави приятелите си и всеки техен like/харесване, ти дава 20 gems (диаманти), всеки път, в който споделят съдържанието ти получаваш 100 gems (диаманти).
    Всяко участие в интерактивна игра „Играй и печели“ можеш да събираш gems (диаманти).

С натрупването на определен брой монети във своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

    За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1. Участникът трябва да е регистрирал 7 кода от участващите опаковки (равняващи се на 7 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да закупи участие за една от 70 бр. електрически тротинетки (модел Xiaomi Мi Еlectric Scooter Essential), след което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в  томболата за голямата награда описана в т. 7.1.1

    За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващ се на 1 coin/монета) и да е събрал 100 gems/диаманти (точки, трупащи се при взаимодействие със съдържание в приложението), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 70 бр. – безжични колонки Martins (AP741951); След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.2.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7. от един потребител. Потребителят може да закупи участие за голяма награда в томбола по точка 7.1.1, максимум 100 пъти.

С цел равномерно разпределение на наградите през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

     х10 бр. електрически тротинетки (модел Xiaomi Мi Еlectric Scooter Essential);
     х10 бр. безжични колонки;

Тегленето на награди по точка 7.1. ще бъде извършвано по следния начин:

Всяка седмица ще бъдат теглени седмични награди, както е описано в точка 7.6., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

1. За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (една) скреч карта на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

    „Изображение на Bruschette Maretti“ – потребителят има право да получи награда - един пакет Bruschette Maretti 70g, вкус „Гъби и сметана“ описан в т. 7.3, веднага, на място в търговския обект;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч карти в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията с награди в обектите може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за паричния им еквивалент.

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 4 от настоящите правила.

Ако потребителят спечели, той ще бъде уведомен със съобщение в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от онлайн частта на  Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

    При спечелване на награда от точка 7.1.1. печелившият ще получи линк, на който да предостави: своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка за да получи физическата си награда в рамките на тридесет (30) работни дни, след предоставянето на необходимите данни.  

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата.

o   Печелившият ще има срок до 15.11.2021 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организатора няма задължение да предостави награда.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награда, при некоректно подадена информация за контакт, когато информацията е непълна или когато участникът не може да бъде намерен на предоставените от него данни за контакт.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и не могат да бъдат заменяни за паричния им еквивалент. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара