Спечелете гейминг сетове, суитшърти и ваучери за Ozone от близалки Chupa Chups

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.chupaprizes.com/winners

Играта обхваща периода: 13.09.2021 г. - 10.10.2021 г., като през този период участниците могат да регистрират касови бележки на минимална стойност 2,99 лв. с ДДС от закупуването на близалки Chupa Chups и да участват за спечелване на награди.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да закупи близалка/и на Chupa Chups на минимална стойност 2,99 лв. с ДДС.

Близалките, които дават възможност за участие в Играта, са с търговска марка Chupa Chups. Списък с продукти, участващи в промоцията:

           Близалки Chupa Chups Best of

    Ягода
    Ябълка
    Череша
    Кола
    Ягода-сметана
    Малина-ванилия
    Какао-ванилия

           Chupa Chups Crazy Dips Ягода
           Chupa Chups Skull
           Chupa Chups Melody Pops Ягода
           Chupa Chups Surprise (всички налични видове в търговския обект)
           Chupa Chups XXL Playlist

    Зелена близалка: Ананас с точки вкус череша-кокос с точки вкус лайм -дъвка с вкус зелена ябълка
    Розова близалка: Диня с точки вкус лайм -ягода с точки вкус ябълка-дъвка с вкус портокал
    Жълта близалка: Кола с точки вкус череша-лимон с точки  вкус лайм-дъвка с вкус ягода

           Chupa Chups XXL 4D

    Череша-кола-пъпеш
    Лайм-мента-горски ягоди
    Боровинка-ягода-банан

2. Да влезе на интернет страницата на Възложителя www.chupaprizes.com и да се регистрира с имейл, телефон и две имена;

3. Да регистрира касова бележка на сайта www.chupaprizes.com, като попълни номера, крайната сума и посочената датата.

Механизъм на печелене на награди

При регистриране и одобрение от администратор на касова бележка потребителят участва в томболата за спечелване на награди - 80 Forever Fun суитшърти, 80 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg, 4 гейминг сета. При 1 регистрирана касова бележка потребителят участва в томболата за спечелване на Forever Fun суитшърт или ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg. За участие в томболата за спечелване на гейминг сет потребителят трябва да е регистрирал поне две касови бележки. Участникът може да спечели по една награда от вид, т.е. максимум награди, които един потребител може да спечели, са 1 бр. Forever Fun суитшърт, 1 бр. ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg, 1 бр. гейминг сет, като за целта потребителят следва да е регистрирал поне 4 различни и одобрени от администраторите касови бележки.

Участникът е длъжен да запази касовия бон от покупката до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

Всеки понеделник от периода на кампанията (т.е. 20.09.2021 г., 27.09.2021 г., 04.10.2021 г.) се теглят на случаен принцип по 20 победителя на Forever Fun суитшърти и 20 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg. В понеделник 11.10.2021 г. след края на кампанията се теглят на случаен принцип последните 20 победителя на Forever Fun суитшърти и 20 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg, както и 4 победителя на гейминг сетовете.

При изтегляне на потребител като възможен печеливш, участникът ще бъде уведомен чрез имейл. В рамките на 3 работни дни след изтеглянето му, потребителят е длъжен да качи снимка на касовата си бележка в линка за платформата за качване на касовите бележки (ще получи линка чрез мейла, в който е уведомен, че е потенциален печеливш), за да бъде одобрен като победител за съответната награда. В случай че от касовата бележка не става ясно, че закупените артикули са близалки на Chupa Chups, напр. вписани са “Хранителна стока”, “Артикул” или друго, то потребителят следва да заснеме касовата бележка до закупените Chupa Chups продукти. В случай че потребителят не изпрати снимка на бележката си в посочения срок, губи правото си на награда и вместо него ще бъде изтеглен друг възможен печеливш. В случай че потребителят бъде одобрен като печеливш, ще получи последващ имейл с потвърждение за спечелването на своята награда и повече информация относно нейното получаване.

Награден фонд - общо 164 награди

1. Наградите, налични за участниците в Играта, са:

4 броя гейминг сетове, включващи мишка, клавиатура и слушалки;
80 броя Forever Fun суитшърти: универсални;
80 броя ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от Ozone.bg.

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.chupaprizes.com в момента на спечелването на наградата.

Краен срок - 10 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара