Спечелете лаптоп, таблети, раници и ученически комплекти BiC от METRO

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 септември 2021

Кампанията ще се проведе на територията на Република България в мрежата на магазини МЕТРО Кеш & Кери,  адресите на които могат да бъдат намерени на следният линк: https://metro.bg

Включени марки и опаковки - Всички училищни и офис материали на марката BIC, представени в МЕТРО Кеш  & Кери („Участващи продукти“)

За да може да се регистрира и да спечели една от седмичните награди или финалната награда, участващите трябва да изпълнят всяка от следните стъпки:

1. Да закупите Участващи продукти на стойност от минимум 10,00 лв. с включен ДДС;  
2. Да регистрирате 10 цифрения номер от касовата бележка/ фактура за закупените Участващи продукти за минимум 10,00 лв. с ДДС чрез SMS на безплатен номер 108002.   
3. Да запазите оригиналната фактура за удостоверяване на вашата покупка, в случай че спечелите награда.  

След успешна регистрация на кода от фактурата, участниците получават обратен SMS. Той ще ги уведомява, че са били успешно регистрирани за участие в играта.
   
Ако регистрацията на номера на фактурата е била грешна, участникът ще получи уведомително SMS съобщение за неуспешна регистрация, както и телефонен номер на Центъра за обслужване на клиенти на Кампанията, където ще може да получи помощ.

Участието в Кампанията е доброволно 

Всеки участник може да се регистрира в Кампанията с повече от една касова бележка / фактура за Участващи продукти, при условие че всяка от тях е в размер на минимум 10,00 лв. с ДДС.

Една касова бележка/ фактура дава право само на една регистрация, независимо от
стойността на касовата бележка / фактурата.

Всяка регистрирана касова бележка / фактура, която не е спечелила награда по време на съответното седмично теглене, продължава да участва във всички  тегления за награди до края на
Кампанията.

Участниците, които печелят седмични награди ще се теглят веднъж седмично през периода на Кампанията чрез специализиран софтуер измежду всички Участници, регистрирали валидни касови бележки / фактури през съответната седмица и всички предишни седмици от Периода на Кампанията. Печелившите ще получат SMS и обаждане, с инструкции как да получат наградата си. Финалната награда ще бъде изтеглена една седмица след приключване на кампанията. 

Следните награди могат да бъдат спечелени като част от Кампанията:

Малки награди - 90 (деветдесет) училищни комплекта BIC. По 30 (тридесет) награди за всяка седмица от Кампанията.
 
Средни награди - 9 (девет) раници BIC. По 3 (три) награди за всяка седмица от Кампанията.
 
Големи награди - 3 (три) Таблетa  SAMSUNG GALAXY TAB A7 WI-FI  T500 GRAY 32 GB, 10.4", RAM 3 GB. По 1 (една) награда за всяка седмица от Кампанията.

Финална награда - 1 (един) лаптоп Lenovo V14, 82C2001GBM - 1 (една) награда за цялата Кампания. 

Ще се проведат 4 (четири) тегления на награди, в четири последователни седмици, на следните дати:  
Седмица 1 - 13.09.2021 (Понеделник)  
Седмица 2 - 20.09.2021 (Понеделник)  
Седмица 3 - 27.09.2021 (Понеделник)  
Седмица 4 - 04.10.2021 (Понеделник)

При всяко седмично теглене на награди ще бъдат изтегляни печеливши и резервни печеливши
 
В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившите за период от 4 (четири) календарни дни от датата на теглене, то наградата от съответната категория ще бъде предоставена на следващия изтеглен по ред резервен участник в съответната категория.
 
Ако някой от изтеглените резервни участници не получи награда, то те ще бъдат върнати обратно в базата данни и ще продължат да участват в играта за седмиците до края на Кампанията. 

За да получат своята награда, всички печеливши е необходимо да предоставят:
•  Оригиналната фактура, с която са се регистрирали в Кампанията
•  Лична карта
След осъществяване на контакт с печеливш участник, Организатора и съответния печеливш участник ще се договарят как ще бъде предоставена наградата.  
 
Наградите ще бъдат предоставени на участниците, имащи право да участват в Кампанията, съгласно чл. 18 по-горе, при представяне на оригинална касова бележка/ фактура за закупуване на Участващи продукти на стойност минимум 10,00 лв. с ДДС. Касовата бележка / фактурата трябва да бъде валидна спрямо българското законодателство.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара