Спечелете 3 ваучера по 30 лв. за пазаруване от Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: @wonder.bunny , @hristonimfia и @vicheva.tsvetelina

⭐ GIVEAWAY ⭐ ИГРА С НАГРАДИ ⭐

Шоколадов, ванилов, плодов… Толкова много вкусове! 🍨 А кой е твоят любим сладолед? 😋 Сподели ни до 23.08 и може да спечелиш един от три ваучера за пазаруване в Kaufland на стойност 30 лв. 🛒 

Ето какво трябва да направиш:

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Сподели в коментар какъв сладолед най-много обичаш да хапваш
✔️ На 24.08 провери тук дали печелиш

Участник в Играта е всяко лице, разполагащо с активен профил в платформата www.instagram.com, което е последовател на Kaufland в Instagram (https://www.instagram.com/kauflandbulgaria/) и е споделило какъв е любимият му сладолед, като коментар под публикацията в Instagram в рамките на Периода на провеждане.

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на трима участници да спечелят по една от три награди – ваучери за пазаруване на стойност по 30 лв.

Коментарите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до 23:59 часа на 23.08.2021 г. (понеделник). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградите ще бъдат изтеглени на 24.08.2021 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени – чрез лично съобщение в социалната мрежа Instagram или с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Краен срок - 23 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара