Спечелете дигитален таблет iPad 2020 от Sunday Habit

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

🔥 Ще подарим дигитален таблет iPad 2020 на един от пазарувалите в сайта ни до края на месец септември, който е закупил бъндъл с раница на който и да е криейтър! 🎒✅ 

Тази година решихме, че това би бил най-подходящият подарък, защото ще можете да го използвате както за научаване на нови неща и уроци, така и за забавление и може да бъде навсякъде с вас! ☺️🙌 

Възползвайте се от училищните ни намаления и имате шанса да получите този iPad от нас!

Участието в Играта е обвързано със закупуването на продукти от интернет магазина www.sundayhabit.com.

Единствено лицата, които са закупили промоционален ученически комплект съдържащ раница на стойност равна на или по-голяма от 50лв. посредством интернет магазина www.sundayhabit.com, в периода на Играта, имат право по свое желание да се включат в Играта.

Лицата по т. 12. заявяват желание да участват в Играта, като отбележат с отметка бутона „ Декларирам, че съм над 18г. и съм съгласен с Общите условия и Политиката за поверителност, които съм прочел. *“ при финилазиране на своята поръчка от интернет магазина www.sundayhabit.com.

За всяка поръчка на комплект съдържащ раница Участникът получава един билет за жребия, в който ще бъде изтеглен печелившият Участник.

В Играта не участват поръчки и продукти, закупени посредством ваучер за безплатен продукт.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е един брой
таблет Apple Ipad 2020.

На 11.09.2021 г. и на лотариен принцип ще бъде изтеглен 1 /един/ печеливш, измежду Участниците, отговарящи на условията по раздел IV., както и 2 резерви, в случай, че Организаторът не успее да установи контакт с печелившия Участник.

Организаторът ще установи контакт с печелившия Участник, а така също и с резервите, в случай че е необходимо, чрез предоставените при покупката email адрес и телефон.

Печелившият Участник ще получи спечелената награда лично в офиса на дружеството „Си Дабъл Ю Ейджънси“ ООД , намиращ се в гр. София, ул. „Ст. Л. Костов“ № 3.

Участниците декларират, че в случай че спечелят Играта, се съгласяват получването на наградата да бъде заснето и публикувано в социалните мрежи на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара