Спечелете сребърно кюлче – медальон 'Православна Богородица'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 16 август 2021

#GIVEAWAY

В неделя  отбелязваме един от най-светлите християнски празници - Успение на Пресвета Богородица. 

Денят е познат още като Голяма Богородица и почита Божията майка като покровител на жените.
Smart Lady организира игра по случай празника, а победителят ще спечели сребърно кюлче – медальон „Православна Богородица”, специален подарък от Първа инвестиционна банка. 

Условието е да отговорите правилно на въпроса:
Кои женски имена празнуват имен ден на светлия празник? 

Тагнете приятелка, която е именичка.

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 17 август (вторник), а името му ще бъде обявено на страницата на Smart Lady.

Участник в играта може да бъде всяко пълнолетно лице, което се е регистрирало в социалната мрежа Facebook.

Имената на печелившия участник ще бъдат обявени в деня, в който е извършено тегленето, във Facebook страницата на Smart Lady на адрес https://facebook.com/smartladybulgaria .

Ангажимент на печелившия е първо да се свърже с Организатора, за да бъдат уточнени детайлите и данните на участника във връзка с получаване на наградата.

Наградата се получава чрез доставка до клон на банката удобен за печелившия или на адрес предоставен от него/нея и срещу документ за самоличност. Получаването на наградата от спечелил участник се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от печелившия участник и от представител на Fibank на място в посочения клон на Банката

Организаторът не носи отговорност, ако участник в играта, обявен за печеливш, не се свърже с него до 27.08.2021 г. включително. В този случай печелившият участник губи правото да получи награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара