Спечелете смартфон Huawei P40 Lite и колонки SONY SRS-XB01W

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на Vivacom – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на Vivacom, които имат активен абонамент за услугата Happy Call и са заплатили поне две последователни месечни абонаментни такси за услугата и мелодия до датата на изтегляне на победителите.

Служители на Vivacom нямат право на участие в кампанията.

Всички абонати на VIVACOM, които имат активна Happy Call услуга и са заплатили поне две последователни месечни абонаментни такси за услугата, могат да участват в кампанията като закупят поне една нова мелодия от целия каталог на услугата на цена 1.80лв. с ДДС. Абонати на VIVACOM, които нямат активна Happy Call услуга, могат да я активират с цена от 0.60лв. с ДДС, да заплатят поне две последователни месечни абонаментни такси за услугата и да закупят която и да било мелодия от каталога на услугата на цена 1.80лв. с ДДС за участие в кампанията.

Всеки абонат може да участва в тегленето само и единствено, ако е поръчал поне една нова мелодия през периода на кампанията и отговаря на останалите условия за участие. Важи само за ново абониране, а не за подновяване на абонамент към вече активна мелодия. Всеки абонат може да спечели само една награда в рамките на кампанията.

За да е валидно участието в кампанията, абонатите, след закупуването на мелодията, трябва да потвърдят участието си и да се съгласят за обработване на личните им данни на http://happycall.bg/Main/Agree.

В случай, че абонат желае да закупи мелодия от изброените, в периода на провеждане на играта, но не желае да участва в инициативата, следва да заяви изрично отказа си, като изпрати имейл на адрес happycall@vivacom.bg или като не се съгласи с използване на личните му данни.

Награди

Наградите ще бъдат 1 брой смартфон Huawei P40 Lite и 3 броя преносими колонки SONY SRS-XB01W.

Наградите се разпределят в края кампанията като се изтеглят 4 печеливши участници и 4 техни резерви. Всеки печеливш или негова резерва получава една награда. Визуализациите на наградите са с илюстративна цел.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 01.11.2021. Механизъм на определяне на печелившите:

- Чрез софтуер се избират 4 печеливши и 4 техни резерви на случаен принцип;

- Печелившите участници ще бъдат уведомени с до 3 обаждания на използвания от тях мобилен номер за участие в играта в периода на кампанията;

- Ако печеливш участник не отговори на обажданията, то се преминава към резервите и се продължава така до последната резерва.

Печелившите участници получават наградите си само, ако към момента на уведомяването им те нямат изискуеми задължения към БТК по отношение на предоставяната мобилна услуга.

Ако номера на печелившия не е активен по време на уведомяването на клиента той губи правото си на получаване на наградата.

Наградите се изпращат с куриер на посочения от получателя адрес или в офис на куриера. Получател на наградата може да е само титуляря по договора с Организатора. Получателят следва да се идентифицира с лична карта.

Наградите не могат да бъдат заменени с паричния им еквивалент.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара