Спечелете всяка седмица парична награда от 50 лв.

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 27 август 2021

Мислиш си, че знаеш в Office Break

Да научим повече заедно - а всяка седмица един от вас ще печели и награда: 50лв.!

Заразна ли е (в буквален и преносен смисъл) целувката с жаба, в чия спалня е висял шедьовърът на Леонардо „Мона Лиза“, коя е най-бързо разпознаваемата поп песен, дали сме по-високи сутрин или вечер, кой е изобретил машината за пуканки, лицето на коя дама е послужило за модел на Статуята на свободата, защо Еверест не е най-високата планина на планетата, кой екипаж вдига единствената засега стачка в космоса...?

Много неща звучат направо невероятно, но са реални факти от миналото и настоящето на човечеството и заобикалящия ни свят! Хайде да ги научим заедно в играта „Мислиш си, че знаеш“!

Това не е състезание по интелект, а още един начин да убием досадата на работното време в делничните дни. Слушайте кръговете на играта от понеделник до петък в Office Break, и участвайте в нея с отговори на 02 / 9 70 1000.

Ще има седмична награда, разбира се, а в чия сметка ще се влеят 50 лева, всеки петък ще решава единствено и само късметът! :) 

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта, като се обадят на телефон 02/ 9701000, след като чуят ежедневния въпрос, свързан с любопитна и научно популярна информация. Играта се провежда между 13 и 14 часа в радио предаването “Офис брейк с Боби” по радио Витоша.

Победителят, който печели предвидената в Играта награда, се изтегля на случаен принцип в края на всяка седмица. При провеждане на жребий измежду всички записали се за участие през телефон 02 970100 в рамките на периода на провеждане на Играта. Победителят ще бъде обявен в радио програмата на радио Витоша в предаването „Офис брейк” на датите 20.08.2021 и 27.08.2021г.
Наградата е парична, съответната стойност се изплаща само в българска валута - лева.

Спечелилият Участник следва да се свърже с Организатора чрез телефон ( 02 / 9 1000), за да бъдат уточнени подробности относно получаване на наградата.

       /1/ Спечелилият участник следва да посочи точни данни за левова банкова сметка с титуляр, спечелилото лице. Спечелилият участник също така се задължава да предостави на Организатора необходимите данни за декларирането на спечелената награда от страна на Организатора, съгласно изискванията на ЗДДФЛ и останалото приложимо законодателство. Спечелилият участник получава паричната награда след приспадане на дължимия данък по ЗДДФЛ от страна на Организатора и сумата е съответно намалена./2/ В случай на отказ от страна на спечелилия Участник да предостави необходимите данни за получаването и декларирането на награда си, Организаторът избира нов спечелил Участник отново чрез жребий.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара