Кулинарен конкурс за хоби готвачи 'Вкусът от миналото днес'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:
Голямата награда отива при Мартина Начева и нейната рецепта за бобени палачинки с българско крема сирене и салца от розови домати ще бъде част от менюто на Moments by Andre Tokev.
Тримата подгластници, които печелят по 1 мултикукър, са Даниел Стефанов, Биляна Владимирова и Ива Недялкова.

Кулинарен конкурс за хоби готвачи "Вкусът от миналото днес"

Нека заедно да запазим и предадем българските традиции в съвремието, като сготвим автентични български продукти.

Тази година те приветстваме да бъдеш посланик на българските традиции, като създадеш мост между кулинарното наследство от миналото и неговия модерен и съвременен прочит. Включи се в конкурса за хоби готвачи на МЕТРО Академия и покажи своята модерна рецепта с автентични български продукти:

Розов домат
Смилянски фасул
лук

За да се включиш в конкурса е необходимо да ни изпратиш своя авторска рецепта и снимка на ястието, което трябва да отговаря на следните условия:

    да включва минимум два от изобразените по-горе продукти
    времето за приготвяне да не надвишава 45 минути
    за приготвянето му да е необходимо само стандартно кухненско оборудване (планетарен миксер, блендер, (индукционен) котлон, посуда и прибори )
    да представя модерен прочит на традиционно българско ястие
    да изпратите авторска снимка на поднесено и аранжирано готово ястие (минимум 2MB)

Всички предложения ще бъдат оценявани от специално жури, а 4-те най-добри участници ще се състезават на живо в оспорвана надпревара, където ще готвят заедно с едни от най-известните chef готвачи в страната. Най-доброто ястие ще бъде включено в менюто на Moments by Andre Tokev .

Вашите предложения може да изпращате на адрес office.academy@metro.bg или във Facebook страницата на МЕТРО Академия.

Наградите са:
- Журито ще избере най-добрите 4 рецепти, като авторите на тези рецепти ще бъдат поканени да ги приготвят на живо, в рамките на 45 мин, на организираното от „Метро Кеш енд Кери България“ ЕООД, събитие – Фестивал на Розовия домат – 12.09.2021г. Най-добрата рецепта – победителят в конкурса, избрана от Журито, ще бъде включена в менюто на Moments by Andre Tokev за ограничен период от време.
- Останалите най-добри трима участници, без победителят, спечелил конкурса, определени от журито по време на събитието, ще получат награда МУЛТИКУКЪР PHILIPS HD3037/70.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната ѝ равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

ПРОЦЕДУРА ПО ИЗБИРАНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

След валидиране правото на участие съгласно критериите на Играта, посочени по-горе, журито ще избере по 5 (пет) рецепти, които отговарят на критериите, посочени по-горе и най-добре пресъздават концепцията за модерен прочит на традиционно българско ястие. Журито избира 3 (три) резервни участници, в случай, че с печелившите не може да бъде установен контакт или откажат да присъстват на представянето на живо по време на събитието.

Печелившите участници ще бъдат обявени на 03.09.2021 на Facebook страницата на Метро Академия България“  

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора на предоставения имейл в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на съобщението във връзка с уточняване на детайли по участие в събитието на Метро – Фестивал на розовия домат – 12.09.2021. Ако участникът не осъществи контакт в този срок, губи правото си на награда и Организаторът може да предостави наградата на първия резервен участник.

Нека да запазим традициите и да ги пренесем в модерността на настоящето! 

Краен срок - 27 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара