Спечелете 111 награди за рождения ден на Samsonite

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

🥳Samsonite – рожденикът черпи!🎉

111 години Samsonite! 111 години история на пътуването, сега и 111 награди🎁!

Участвай в сайта или в представителните магазини на марката и спечели много вълнуващи награди!

Тегленията на победителите ще бъдат извършени на: 01.09.2021г.

Последна регистрация, ще е възможно да бъде направена до 23:59мин. на 31.08.2021 г.

Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта www.samsonitebg.com и във Фейсбук страницата на Samsonite.

Награди:

Всеки регистрирал се потребител за играта “ 111 години Samsonite! ” и заявил участие, при регистрация, в регистрационната форма, посочва своето име, фамилия, имейл и телефон, чрез които взема участие в играта.

Наградите за периода на играта са:

✓  70 броя талони за 5% отстъпка при покупка във физическите ни магазини, и в онлайн магазина чрез промокода на талона
✓  20 броя талони за 10% отстъпка при покупка във физическите ни магазини, и в онлайн магазина чрез промокода на талона
✓  15 броя ваучер подарък на стойност 20 лв.
✓  6 броя предметни награди

В настоящата игра можете да участвате с не повече от една регистрация за целия период. Един участник може да спечели само веднъж в периода на играта.

Всеки участник се съгласява да посочи своите имена, телефонен номер за връзка и имейл. Регистрации, неотговарящи на тези критерии, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Във всяка игра се допуска участието на един телефонен номер, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия номер, се отстранява от играта и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия.

В игри, свързани със законови възрастови ограничения, не се допускат за участие лица, ненавършили определената възраст. Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите. Наградите се пазят за срок от 30 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Във всяка от игрите на А.Т.Г. Лайфстайл ООД един участник има право само на една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш в една и съща игра, губи правото да получи втората награда. В една игра участникът може да получи две награди, само ако в играта се разиграва и голяма награда.

В никоя от игрите не се допуска замяна на наградата за паричната й равностойност. Получаването на награди става само срещу документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара