Спечелете 20 смарт гривни HUAWEI Band 4 и 640 HUAWEI талони

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 август 2021

🤩 Сваляйте приложения от #AppGallery и участвайте за страхотни награди! 🌞 Лятното пътешествие започва още сега! Имате 3️⃣ шанса да играете всеки ден.

Лятото е в разгара си и за да му се насладите напълно, Huawei стартира нова игра с награди – „Лятно пътешествие“ с AppGallery. Кампанията е активна на територията на България до 23 август 2021 година, като играта е достъпна за всички потребители на Android устройства, които имат регистриран уникален HUAWEI ID. Това включва както притежателите на Huawei смартфони и таблети, така и на други Android устройства, които са изтеглили и използват магазина за приложения на Huawei – AppGallery, и са се регистрирали с HUAWEI ID за територията на България.

Участието в играта е безплатно, а механизмът е лесен и интуитивен. Всеки участник може да открие разнообразие от различни кампании за приложения, както и актуалната „Лятно пътешествие“ през приложението AppGallery, избирайки таб „Актуални“ раздел „Кампании“ или от таб „Приложения“, докосвайки активния банер за играта. След приемане на Общите условия, всеки участник може да изтегли 3 приложения от предварително зададена селекция от такива. Всяко изтегляне му дава шанс да участва в Томболата чрез изтриване на скреч картата, зад която са скрити наградите. 3 изтеглени приложения дават на участника един шанс за участие.

Наградите са 20 броя смарт гривни HUAWEI Band 4, 400 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 1 евро, 160 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 3 евро, 80 броя HUAWEI талони, всеки на стойност 5 евро. Талоните могат да се използват за пазаруване в AppGallery.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в световен мащаб, който предоставя на потребителите все по-качествено изживяване, както на база на приложенията в нея, така и с регулярни интерактивни кампании, които радват постоянно растящият ѝ брой фенове у нас. На глобално ниво магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара