Спечелете 5 комплекта от новите продукти на NIVEA Luminous630

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1 Анелия Владимирова
2 Кристина Кулишева
3 Камелия Перилова
4 Мария Ушева
5 Вирджиния Василева

Тъй като ти си част от нашата общност, имаш възможността да участваш в този изключителен giveaway, създаден само за членове. Попълни формуляра на сайта на организатора и ще имаш възможността да тестваш безплатно новите продукти NIVEA Luminous630, за сияйна кожа без пигментни петна.

Регистрирай се сега и ще участваш автоматично в томболата за 1 от 5 комплекта за сияйна кожа!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/cellular-luminous630-giveaway.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/cellular-luminous630-giveaway.

При регистрацията Участниците следва да декларират съгласието си с настоящите Официални правила - чрез отметка в електронната регистрационна форма и дадат своето изрично и недвусмислено съгласие за обработване на личните им данни от Организатора за целите на кампанията.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 7 септември 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект продукти от серия CELLULAR LUMINOUS630, който съдържа 1 брой Aktiwen serum NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 за третиране на пигментни петна и 1 брой Дневен флуид NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 със SPF50 за тройна защита. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/cellular-luminous630-giveaway до 10 септември 2021г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

Краен срок - 3 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара