Спечелете 35 кошници с продукти Lenor, 1995 плажни кърпи и 1995 портмонета Lenor

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

Кампанията се провежда в избрани търговски обекти на територията на Република България, упоменати в Приложение 1.

Участващите продукти са: всички продукти с марка Lenor /Ленор/, независимо от техния вид, размер и опаковка, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД.

Продуктите трябва да бъдат закупени от участващите обекти, посочени в чл. 2 от настоящите Официални правила в периода 1 август 2021г. до 30 септември 2021 г.

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт/и с марка Lenor /Ленор/, независимо от техния вид, размер и опаковка от участващите обекти, посочени в чл. 2 от настоящите Официални Правила, може да вземе от касата в обекта скреч-карта и може да спечели една от следните награди – портмоне Lenor, плажна чанта Lenor, кошница с продукти Lenor. Необходимо е участникът, при получаване на скреч-картата, да изтрие обозначеното скреч-поле и да разбере дали печели награда на момента – портмоне Lenor, плажна чанта Lenor,
кошница с продукти Lenor, като наградите портмоне Lenor /Ленор/ и плажна чанта Lenor /Ленор/ може да получи на място в обекта. 

За получаване на наградата кошница с продукти Lenor /Ленор/ спечелилият участник е необходимо да се свърже с контактно лице на имейл reception.bg@orbico.com , като при доставка на наградата спечелилият участник е длъжен да предостави на куриера печелившата скреч карта и касова бележка, която удостоверява покупката на продукти Lenor /Ленор/. Периодът за доставка на наградите е 14 работни дни.

Един участник може да участва неограничен брой пъти в кампанията.

I. За да спечели една от наградите участникът е необходимо:
1. Да е закупил продукт/и с марка Lenor / Ленор/, независимо от техния вид, размер и опаковка, които продукти са налични в търговските обекти, участващи в кампанията, посочени в чл. 2 от настоящите правила;
2. Да е получило скреч-карта от касата в участващ обект, от който е направена покупката;
3. Да изтрие обозначеното скреч-поле и да разбере дали печели награда на момента;

Наградите са:
- 1995 (хиляда деветстотин деветдесет и пет) броя портмоне Lenor;
- 1995 (хиляда деветстотин деветдесет и пет) броя плажна чанта Lenor;
- 35 (тридесет и пет) броя кошница с продукти Lenor;

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара