Спечелете таблет Apple iPad 10.2” Space Gray (2020)

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Мартин Генов

Казват, че определяща за победата в една надпревара е скоростта. Всъщност, по-важно е да ускориш, когато всички останали са забавили ход.

Затова лятото е идеалният момент, в който да повишите уменията си за работа с компютър. Ако отделите време за развитие сега, то ще Ви се отплати двойно в натоварените работни месеци, когато ще пестите ценно време с помощта на наученото.

Знаем, че мотивацията ви за трупане на знания е висока, но искаме да Ви мотивираме допълнително. Затова през лятото сме ви подготвили награди – електронна книга Kindle и таблет iPad!

Как да участвате? Просто е:

    Влезте в профила си в Аула (или се регистрирайте безплатно)
    За да участвате в томболата, гледайте 10 видео урока в Аула – те може да са част от безплатните уроци при регистрация или част от закупен курс.
    След отчитане на първите 10 изгледани урока, направете си единична регистрация „Участие в томболата“, с която ще следите Вашето участие.
    Гледането на всеки следващ увеличава шанса Ви да спечелите – просто следете брояча в профила си и ще видите как той расте с всяко ново изгледано видео.

Играта ни е активна през юли и август (05.07. до 31.08.2021 г. включително). На 2 август ще изтеглим един участник от всички, регистрирали се в рамките на месец юли, който ще спечели е-четец Kindle 2019. На 1 септември пък ще изтеглим получателя на голямата награда – Apple iPad 10.2” Space Gray (2020).

Всяка седмица ще следим топ участниците изгледали най-много видеа в предните 7 дни, а водещият в тази седмична класация ще получи 1 месец Аула Абонамент като награда. Ще видите резултатите на Facebook страницата ни!

Готови ли сте? Влезте в Аула и се включете още сега!

Условия на томболата за наградите:

    За участие в томболата трябва да изгледаш минимум 10 видео урока в „АУЛА“ между 05.07.2021 и 31.08.2021 г.;
    След отчитане на първите изгледани 10 урока, трябва да си направиш единична регистрация за „Участие в томболата“, към която ще се начисляват изгледаните уроци;
    За изгледани уроци се считат тези, които отваряш и гледаш за пръв път;
    След 10-тия урок, гледането на всеки следващ увеличава шанса да спечелиш!
    Няма да участват дублираните регистрации. (Забележка: просто гледай повече уроци от един акаунт, ако искаш да увеличиш шанса си за награда);
    Участието в томболата НЕ е автоматично. След гледане на 10-те урока трябва да заявиш участието си;
    Повторното гледане на вече преминати уроци НЕ се отчита за изгледан урок.
    Тегленето на наградите ще се случи на живо във Facebook страницата ни. Победителите ще бъдат уведомени по email, а за големите награди (Kindle и iPad) ще се свържем с тях и по телефон. При непотърсена награда 2 седмици след тегленето на печеливш, ще бъде направено ново теглене за нов късметлия. 

Краен срок - 31 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара