Спечелете ваучер на стойност 500 лв. за магазин Cliché

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 22 август 2021

🤩 Искаш ли да спечелиш ваучер на стойност 500 лв. за пазаруване в магазин Cliché 👗 в Sofia Ring Mall? 🥰 

Последвай профила ни – @cliche_bg, както и този на @sofia_ring_mall и отбележи приятелка, за да се включиш в томболата. 🎉

Участвай до 22.08. Победителя ще обявим на 23.08. Късмет! 🤞

Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в Периода на участие:

1. се регистрира или има валидна регистрация в социалната мрежа Instagram (съгласно правилата на сайта);

2. посети страницата на Cliché в Instagram: https://www.instagram.com/cliche_bg/ и последва профила му (@cliche_bg);

3. посети страницата на Sofia Ring Mall в Instagram: https://www.instagram.com/sofia_ring_mall/ и последва профила му (@sofia_ring_mall);

4. приеме настоящите Правила, които ще бъдат публикувани на уебсайта https://www.sofiaring.bg/. Включването на Участниците в Играта означава, че те са приели настоящите Правила;

5. публикува коментар под поста за Играта в Instagram с линк https://www.instagram.com/p/CSeThgNsZuF/, който трябва да съдържа таг (отбелязване) на един човек.

Всеки Участник може да участва с неограничено количество коментари в Играта.

За да участва в томболата за награда, всеки потребител трябва да последва профила на магазин Cliché (@cliche_bg) и профила на Sofia Ring Mall (@sofia_ring_mall), както и да остави коментар под поста Игра, който да бъде публикуван по време на провеждането на Играта и съдържа таг (отбелязване) на един човек. Валидни за участие са коментарите само и единствено под поста Игра с линк: https://www.instagram.com/p/CSeThgNsZuF/.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

Наградата е 1 бр. ваучер на стойност от 500 лв. за пазаруване в магазин Cliché.

Тегленето на победителя ще се извършва със специализиран софтуер на случаен принцип до 48 часа след приключването на Играта.

Обявяването на победителя ще става с коментар от Instagram профила на магазин Cliché (@cliche_bg) под поста Игра в Instagram до 48 часа след приключването на Играта и/или чрез story в Instagram профила на магазин Cliché (@cliche_bg). В това story ще се посочат потребителското име на победителя и наградата, която печели.

След определяне на печелившия Участник се изтеглят още 2 (двама) резервни печеливши Участници. Резервните печеливши Участници може да заместят предходния изтеглен, при условие че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившия Участник се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даденият печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т. 6 същият следва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение към профила на Sofia Ring Mall (@sofia_ring_mall), за да разбере как ще получи наградата си. Името на победителя ще бъде обявено с коментар от страна на Cliché под поста за съответната Игра и/или story („История“) в рамките на 48 часа след приключването ѝ.

Печелившият Участник трябва при определен ден и час от страна на Организатора да посетят бюро „Информация“ в Sofia Ring Mall и да попълни и подпише приемо-предавателен протокол с личните му данни, които са необходими за получаването на наградата. Тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда.

В случай че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителя или откаже да получи наградата, за победител се счита първият резервен печеливш Участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, се свързваме с втория резервен печеливш Участник. В случай че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградата може да бъде получена в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на тегленето.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара