Спечелете 200 ваучера по 50 лв за пазаруване в JUMBO

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

Отново е лято! Купи всичко необходимо за лятната ти почивка от JUMBO и плати с твоята карта от Пощенска банка! Можеш да спечелиш награда – един от 200 ваучера за следващата ти покупка в JUMBO!*

    Участието е лесно:

    Посети един от магазините на Джъмбо в София, Стара Загора, Русе, Пловдив, Варна и Бургас.
    Избери нещо за морето, планината или за дома ти и плати с твоята дебитна или кредитна карта от Пощенска банка, издадена преди 1 юли 2021 г.*

Автоматично участваш в томбола за един от 200 ваучера х 50 лв. всеки**, за следващо пазаруване в Джъмбо!

    Период на кампанията: 1 юли – 31 август 2021 г. вкл.

Тегленето на наградите ще се извърши на 1 септември 2021 г., в Централата на банката, като печелившите участници ще бъдат уведомени с телефонно обаждане на посочения пред Банката телефонен номер, в срок до 5 работни дни от датата на провеждането на томболата.

* В кампанията имат право да участват картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Visa Business и Mastercard Business), издадени от Пощенска банка („Карта“) преди 01.07.2021 г., които в периода от 01.07.2021 г. до 31.08.2021 г. са направили покупка на стойност минимум 0,50 лв. (петдесет стотинки) с картата си, в търговски обект на Джъмбо на територията на Република България.

** Ваучерите от JUMBO могат да се използват еднократно, при следваща покупка в търговски обект на JUMBO, на минимална стойност 50 лв. и са със срок на валидност 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на получаването им.

Наличието на минимум 1 (една) трансакция, отговаряща на изискванията по т.5.1., в края на Периода на провеждане, гарантира на картодържателя право на еднократно участие в томболата. За всички следващи трансакции, отговарящи на изискванията по т.5.1., картодържателят придобива допълнително право на участие в томболата.

Всеки картодържател участва толкова пъти в томболата, колкото пъти е изпълнено условието по т.5.2., като един участник може да спечели само една награда по т. 6.1.

Печелившите участници от проведената томбола за наградите по т. 6.1. ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 01.09.2021 г., в Централата на банката.

При извършване на тегленето по т.5.4. ще бъдат изтеглени общо 200 (двеста) броя печеливши от всички участници, отговарящи на условията по т.5.1. и 200 (двеста) броя резервни участници, които ще имат правото да спечелят награда по т. 6.1. при условията на т.7.5.

Спечелените награди не могат да бъдат преотстъпвани, променяни или заменяни от участниците с други награди или с паричните им еквиваленти. Организаторът си запазва правото да замени наградите с награди с еквивалентна парична стойност, ако това е необходимо, поради причини извън неговия контрол, като предварително уведоми за това участниците, чрез публикуване на промяна в настоящите правила, на Сайта по т.9.1.

Печелившите участници от проведената томбола по т.5.4. ще бъдат уведомени с телефонно обаждане на посочения пред Банката телефонен номер, в срок до 5 (пет) работни дни от датата на провеждането на томболата.

Печелившите участници следва да потвърдят на Банката дали желаят да получат наградата не по-късно от 2 (два) работни дни след уведомяването им по т.7.1. за спечелената награда. При направено потвърждение печелившият участник следва да посочи и удобен за него финансов център на Банката, където да получи наградата си.

Печелившите участници, които са направили потвърждение по реда на т.7.2., ще получат спечелената награда по т. 6.1., на хартиен носител, в срок до 5 работни дни от направеното потвърждение, в посочен от тях финансов център на Банката.

Организаторът ще публикува инициали на първото име и фамилията, и населено място на спечелилите участници от проведената томбола на интернет страницата си www.postbank.bg

Ако спечелил участник от проведената томбола не бъде открит от Организатора, в срока по т.7.1., откаже да получи наградата или не потвърди, че желае да я получи в срока по т.7.2., участникът губи правото да получи наградата. В посочените случаи наградата се предоставя на резервен участник, (съгласно реда на тяхното изтегляне), който ще бъде уведомен съгласно т. 7.1.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара