Спечелете часовник Garmin FORERUNNER 245 и пасове за полумаратона на Кауфланд

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Магдалена Гинова
Милена Иванова
Николай Кирилов
Вени Димитрова
Николета Караманолева-Енева

⭐ ИГРА С НАГРАДА ⭐ На 28.08 ще се проведе първият вечерен шосеен полумаратон в България - Kaufland Sofia Half Maraton. 🏃 

Всяка седмица ти и твой приятел ще може да спечелите пасове за Полумаратона, а в края на играта на 13.08 един от всички участвали ще спечели голямата награда – часовник за бегачи Garmin. ⌚

👉 Какво трябва да направиш?

✔️ Последвай профила ни @kauflandbulgaria, ако още не си
✔️ Тагни в коментар приятел, с когото тичате заедно
✔️ На 23 юли провери тук дали печелиш седмична награда

Участник в Играта е всяко лице, разполагащо с активен профил в платформата www.instagram.com, което вече е последвало или последва профила на Kaufland България в Instagram и е отбелязало друг потребител в отговор на въпроса, поставен в съответните публикации в профила на Kaufland България в Instagram в рамките на Периода на провеждане.

За участие в Играта желаещите лица трябва да коментират под публикацията, публикувана във връзка с Играта, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Instagram на официалната страница на Kaufland България (www.instagram.com/kauflandbulgaria/). В коментарите си участниците трябва отбележат друг потребител, регистриран в платформата, с когото искат да споделят наградата.

В рамките на Периода на провеждане, всеки Участник може да коментира неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта.

В тегленето на наградата участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали с верен отговор под публикацията на Играта във Instagram в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Instagram страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

За участие в Играта се изисква предоставяне на съгласие за обработка на лични данни на участника, съгласно условията, описани в Раздел V „Лични данни“.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда, както следва

– общо осем пропуска за участие в Kaufland София Полумаратон на желана от участника дистанция (5 км., 10 км. или 21,1 км.), като всяка седмица след всяка загадка ще бъдат раздавани по два от тях на един изтеглен печеливш;

- един брой часовник Garmin FORERUNNER 245, който ще бъде изтеглен след приключване на играта измежду участници, коментирали в който и да е момент на играта, които не са печеливши на седмични награди.

Отговорите на въпросите следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България - в коментар под публикацията в Instagram най-късно до момента на публикуване на снимката, разкриваща тайния продукт за съответната седмица.

Наградите ще бъда изтеглени всеки петък, както следва - на 23.07.2021 г., на 30.07.2021 г., на 06.08.2021 г. и на 13.08.2021 г., на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Имената на печелившите участници ще бъде обявявани своевременно само и единствено след обработване на всички коментари в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомени с лично съобщение или в отговор на коментарите им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда на посочен от него адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.  

Краен срок - 12 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара