Спечелете чисто нова раница Gregory по избор

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 13 август 2021

Раницата несъмнено е най–удобният начин за пренасяне на повече полезни вещи, когато сме сред природата.

Разчитаме на нея, независимо колко километра искаме да извървим и затова вероятно е най-добрият приятел на всеки планинар и на всички, които обичат спортовете и отдиха на открито.
За всички вас, екипът от XCoSports Bulgaria организира играта "Раницата - най-добрият ми приятел" , в която можеш да спечелиш нов най-добър другар в твойте приключения.

Включи се в играта, като ни изпратиш цветна снимка на нещата, които носиш в раницата си по време на хайкинг, и ни споделиш какво според теб не бива да забравяме в раницата по време на приключение в планината.

Всички цветни снимки и коментари към тях ще бъдат публикувани във Фейсбук албум на страницата на XCoSports Bulgaria тук: 👉https://www.facebook.com/media/set/?vanity=XCoSports...

Очакваме твоята изява на имейл contest@xcosports.com, от 29.07.2021 до 13.08.2021.

Победителят се тегли с томбола и ще бъде обявен в страницата на XcoSports Bulgaria на 16.08.2021, като наградата е чисто нова раница Gregory по избор от магазини BaseCamp до 300 лв!

*Всеки участник може да участва в играта със свой коментар, придружен с 1 снимка.

*За участие в играта се приемат само снимки и коментари към тях, изпратени по описания по-горе начин.

*Играта е за физически лица, над 18+ години.

*Победителят ще бъде обявен с публикация във Фейсбук страницата на XCoSports Bulgaria на 16.08.2021.

*Играта не е спонсорирана, администрирана или подпомагана от Facebook или свързана с Facebook. Играта е активна във Facebook страниците на XcoSports Bulgaria и Basecamp. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара