Спечелете европейско пътешествие за двама с влак

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @withscentofagarden

Вероятно някои от вас знаят, че 2021 е Европейска година на железопътния транспорт. Повод да си припомним колко е важно да останем свързани — помежду си, с Европа, с миналото и бъдещето, с природата. 

В не един влак или гара са започвали и свършвали нови пътища и пътешествия, срещи, приятелства, приключения, понякога любов ❤️. Разказвайки ги, създаваме още споделени моменти. По инициатива на Европейската комисия в България, People of Sofia започва пътешествие по жп линиите, които ни свързват. Ще пътуваме зелено и ще ви срещнем с истински хора и техните истории.

Включи се и ти със своята история! От днес до 6 септември те каним да споделиш в коментар под поста кратък разказ от приключение с влак, което те е свързало с човек или място, и можеш да спечелиш европейско пътешествие за двама с влак.

Тагни приятел или добави снимка по желание.

Пътувай зелено, за да остане зелено!

Името на печелившия участник от Кампанията ще бъде обявено в срок от 5 работни дни след приключване на кампанията и не по-късно от 21.09.2021 г. във Facebook страницата на People of Sofia и Facebook страницата на Представителството на Европейската комисия в България.

В периода на провеждане на Кампанията всеки участник, публикувал коментар под публикация във Facebook страницата на People of Sofia, получава право да участва в томболата за получаване на предоставената награда по т. 6. 

Само публикувана снимка или само тагнат приятел не осигуряват участие в кампанията. Едно лице може да участва в Кампанията само веднъж. Публикуването на повече от един коментар, отговарящ на изискванията, определени в настоящите правила, от даден участник, не увеличава неговите шансове за успех при теглене на печелившия за наградата в играта – без значение от броя на коментарите, името на даден участник се включва само веднъж в специализирания софтуер, чрез който победителят се определя на случаен принцип. 

В Кампанията ще бъде изтеглен общо 1 печеливш участник и 3 резервни участници. Победителят и резервите се определят на лотариен принцип чрез използването на специализиран софтуер в присъствието на организаторите в срок от пет дни след края на Кампанията. 

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на: https://www.facebook.com/PeopleOfSofiq до 10 работни дни след изтичане на срока на Кампанията, като организаторите на Кампанията ще информират печелившия чрез коментар под негов коментар, осигурил му право на участие в Кампанията. В случай че той не отговори или не се свърже с организаторите на кампанията, както и ако не желае да се възползва от правото си награда, Организаторите се задължават да прехвърлят това право на следващия изтеглен от списъка с резерви. 

Наградите в Кампания са както следва: - 1 (един) превозен документ за изтегления печеливш и 1 (един) превозен документ за избран от него спътник. Всеки от превозните документи представлява карта за пътуване в Европа на мрежата Interrail и предоставя възможност за 10 пътувания в Европа в рамките на 2 (два) месеца, които започват да се отброяват от деня на първото пътуване. Наградата включва само и единствено 2 броя карти на Interrail, но не включва разходи за настаняване, изхранване или разходи от какъвто и да е друг характер. Стойността на една карта възлиза на 534 Евро (петстотин тридесет и четири евро). Правото на ползването на картата е в срок от 10 месеца от връчването ѝ на победителя и покритието от 10 пътувания в рамките на 2 месеца започва да действа след първото осъществено пътуване с нея. 

Наградата не може да се преотстъпва или разменя за паричната ѝ равностойност. 

Победителят има право да потвърди, че приема наградата си до 7 работни дни, считано от обявяването на резултатите от Кампанията, и при потвърждение следва да предостави на Агенцията и на Организатора всички необходими свои лични данни (три имена, номер на лична карта, ЕГН, дата на издаване на лична карта) за себе си и за своя придружител за получаването на картите. В случай че контакт с победителя не може да бъде осъществен, или победителят не се свърже в посочения срок с Организатора, за да потвърди приемането на наградата, неговото право на награда се прехвърля автоматично върху първия участник от списъка с изтеглените резерви. Правилата на настоящия член се прилагат съответно, докато участник с право на награда не потвърди, че я приема. Ако никой от изтеглените на случаен принцип участници не потвърди приемането на награда по указания ред, награда от Кампанията не се присъжда. 

При получаване на наградата победителят се съгласява и задължава да осигури съгласието на своя придружител, че двете лица ще предоставят кадри от пътуването, като предоставените видеа/ изображения ще могат да бъдат използвани от Организатора, Агенцията и/или People of Sofia за комуникационни цели в комуникационни канали на Организатора и People of Sofia. 6.6. Организаторът не носи отговорност в случай че приелият наградата участник не използва получената награда в указания в настоящите правила срокове.

Краен срок - 6 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара